MOTORBOOT SHOW SNEEK

2 – 3 – 4 november 2018

Motorboot Sneek blijft groeien
Steeds meer bezoekers uit buitenland

U bent van harte uitgenodigd om op 2, 3 en 4 november tussen 10.00 en 17.00 uur de najaarseditie 2018 van Motorboot Sneek te bezoeken. De meest gerenommeerde werven, importeurs en jachtmakelaars op korte afstand van elkaar in een gezellige ambiance, dat is Motorboot Sneek in het kort.  Deze keer ontvangen de zes organiserende bedrijven dertien gastwerven, waaronder Linssen Yachts, Super Lauwersmeer en Tornado Sailing.

Motorboot Sneek en Waterpoortstad Sneek zijn al veertien jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. In die periode is Motorboot Sneek uitgegroeid tot de grootste motorbootshow in ons land. Naast kijken, vergelijken en proefvaren staan de werven en jachtmakelaars open voor alle vragen, wordt verteld wat er allemaal bij de bouw van een schip komt kijken, zijn er schepen in aanbouw te zien en zijn er op verschillende plaatsen diverse presentaties van toeleveranciers. Alles natuurlijk onder het genot van een hapje, drankje en vrolijke noot. Motorboot Sneek wordt twee keer per jaar georganiseerd. In totaal worden meer dan 400 nieuwe en gebruikte motorboten tentoongesteld.

Op onze website vindt u meer informatie en kunt u op basis van uw persoonlijke voorkeur een eigen route uitstippelen.

Graag tot ziens op 2, 3 en 4 november a.s.!