-De Linssen 55 SL AC Variotop® 75 Edition-

– 18 tot 20 november 2023 –

OPENING JUBELEUMJAAR 2024
met 75 Edition jachten!

Maasbracht, 23 oktober 2023

Van 18 tot en met 20 november kunt u in Maasbracht weer terecht voor de Linssen Yachts Boat Show. Dit jaarlijkse evenement markeert dit keer de start van het jubileumjaar 2024, waarin Linssen Yachts haar 75-jarig bestaan viert. De Linssen Yachts Boat Show belooft een unieke en onvergetelijke ervaring te worden voor alle jachtenliefhebbers.

De Linssen Yachts Boat Show is een uitstekende gelegenheid voor bezoekers om de nieuwste hoogtepunten van de Linssen-vloot te ontdekken, met een bijzondere focus op de exclusieve 75 Edition-jachten. In de showroom worden enkele van deze jubileumjachten tentoongesteld, waaronder de indrukwekkende Grand Sturdy 35.0 AC 75 Edition in de krachtige kleur Velvet Green.

Ook te bewonderen is de Linssen 35 SL Sedan 75 Edition, die in de opvallende kleur Mahogany Red is uitgevoerd. Bezoekers kunnen zich verder vergapen aan de prachtige Linssen 55 SL AC Variotop® 75 Edition, eveneens in dezelfde opvallende rode kleur.

Naast de jubileumjachten zullen ook andere Linssen-modellen te bewonderen zijn, waaronder de Grand Sturdy 40.0 Sedan, de Grand Sturdy 500 AC Variotop® met een geheel nieuwe indeling, en de Linssen 40 SL AC. Dit is een uitgelezen kans om de veelzijdigheid en kwaliteit van Linssen-jachten van dichtbij te ervaren.
Bovendien hebben bezoekers tijdens de Linssen Yachts Boat Show de gelegenheid om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen. Er worden werfrondleidingen aangeboden in kleine groepen, waarbij bezoekers alle details van het bouwproces van een Linssen-jacht kunnen ontdekken. Dit biedt een unieke kans om de ambachtelijke vakmanschap en het toewijding aan kwaliteit te waarderen die Linssen Yachts onderscheiden.

De Linssen Yachts Boat Show belooft een onvergetelijk evenement te worden, vol inspiratie en mogelijkheden voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van jachtbouw en watersport. Mis dit bijzondere jubileumjaar niet en sluit u aan bij Linssen Yachts van 18 tot en met 20 november 2023.

Datum: 18-20 november 2023
Tijden: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Linssen Yachts, Brouwersstraat 17, 6051 AA Maasbracht, Nederland

Voor meer informatie over de Linssen Yachts Boat Show en het programma, bezoek onze website op www.linssenyachts.com of neem contact op met ons via info@linssenyachts.com. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op ons jubileumevenement.


Over Linssen Yachts:
Linssen Yachts is een gerenommeerde Nederlandse jachtbouwer die gespecialiseerd is in de productie van luxe stalen waterverplaatsende motorjachten. Het bedrijf is opgericht in 1949 en heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve en kwaliteitsgerichte jachtbouwers in Europa. De jachten van Linssen Yachts staan bekend om hun hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid en worden in serie volledig in eigen huis gebouwd. Jaarlijks worden er ca 70 motorjachten gebouwd op de werf.

meegedeeld – foto’s © Linssens Yachts

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117