Beste watersportliefhebber,

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor Sinterklaas of wil je je nu al voorbereiden op de kerstdagen? Geef dan een toegangskaart voor boot Düsseldorf cadeau! 

’s Werelds grootste watersportbeurs opent van 20 tot en met 28 januari 2024 opnieuw de deuren. In 16 volle beurshallen presenteren ruim 1.500 exposanten uit 68 landen alles wat het hart van watersporters sneller doet slaan.   


   Op boot Düsseldorf vind je alles wat de markt te bieden heeft onder één dak: 

En uiteraard kan je ook jezelf op een dag vol inspiratie trakteren! Leden van de boot.club krijgen bij de aankoop van een ticket korting en ontvangen bovendien het hele jaar door mooie aanbiedingen. Het lidmaatschap is gratis!


Ontspannen bezoek met OV

Snel en comfortabel naar Düsseldorf reizen? NMBS Internationaal begeleidt je op je internationale reizen naar Duitsland.

Stap op de hogesnelheidstreinen ICE en Eurostar in Brussel of Luik. Maak binnen Duitsland gebruik van een van de talrijke aansluitmogelijkheden. U-Bahn 78 brengt je vanuit Düsseldorf Hbf rechtstreeks naar Ingang Noord van het beursterrein. 

Voor het openbaar vervoer in Düsseldorf kan je een Düsseldorf Ticket bestellen. Dit is alleen mogelijk in combinatie met een e-Ticket voor de beurs en tijdens de beursperiode. 

Voor reizen buiten Düsseldorf, verwijzen we naar de Rheinbahn voor een Eezy-Ticket (beschikbaar in de Rheinbahn App). 

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117