– Experience Center V-Sure Lier –

Ben je op zoek naar oplossingen voor krassen, schaven en barsten op het polyester oppervlak van je boot? Wil je de glans van je gelcoat herstellen maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de informatieve sessie Van Vosschemie Benelux | V-Sure over gelcoat reparatie iets voor jou!

Sluit je aan bij onze productspecialist voor een diepgaande demonstratie over het repareren van gelcoat op polyester oppervlakken. Ontvang antwoorden op al je brandende vragen:

  • Hoe bereid ik de ondergrond voor?
  • Welke kleuren zijn beschikbaar en hoe krijg ik de gewenste kleur?
  • Hoe breng ik de glans terug naar het oppervlak na reparatie?

De V-Sure expert zal stap voor stap de voorbereiding en afwerking van de reparatie doorlopen en nuttige tips delen om het beste resultaat te bereiken. Ontdek bovendien de handige Gelcoat Reparatieset tijdens de demo!

Deze technieken zijn niet alleen van toepassing op boten, maar ook op campers en mobilhomes, dus ongeacht je voertuig, deze sessie is een must om het in topconditie te blijven!

V-SURE DEMO: GELCOAT HERSTELLINGEN
Wanneer? : Zaterdag 6 april 2024 om 9.00u
Waar? : Experience Center van V-Sure – Mechelsesteenweg 303, 2500 Lier
Prijs? : €35 per persoon

Mis deze kans om je vaartuig te laten stralen niet en schrijf je in via:
Demo Gelcoat herstellingen – 6/04/2024

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117