CROISI EUROPE RIVIERCRUISES.

8 NIEUWE SCHEPEN IN 2016/2017

Dank zij haar 40 jaar ervaring, houdt CroisiEurope zich vast aan haar doelstellingen en versterkt haar vloot met 8 nieuwe schepen in het seizoen 2016/2017.

3 NIEUWE SCHEPEN IN 2016

Op de Elbe

De MS Elbe Princesse, een innovatieve raderboot zal op de rivieren Elbe en Moldau varen tussen Berlijn en Praag en in omgekeerde richting (Berlijn – Magdebour – Wittenberg – Meißen – Dresden – Litomerice – Praag) vanaf het voorjaar 2016. Er is plaats aan boord voor 80 passagiers in 40 ruime hutten.

raderboot Elbe Princesse

raderboot Elbe Princesse

Op de Franse kanalen 

De barge Deborah, een boot Freycinet-gabarit en met een capaciteit van 22 personen in 11 cabines zal een nieuwe reisweg maken op het Briare kanaal, tussen Bourgondië en Loire-vallei (Briare – Léré – Ménétréol – Sous-Sancerre – Chapelle-Montlinard – Marseille-Les-Aubigny – Nevers).

deborah

De barge Danièle, ook een boot Freycinet-gabarit met een capaciteit van 22 personen in 11 cabines verkent het kanaal van Bourgogne. Ze zal worden gecharterd door een touroperator Anglo-Canadees.

daniele

 

5 NIEUWE SCHEPEN IN 2017

Op de Douro-rivier.

Een schip met drie dekken (5 ankers) met zwembad, met 66 hedendaags uitgekiende ruime cabines geschikt voor 132 passagiers. Gebouwd op de werf Sambre et Meuse in Namen, zalen  de vier andere eenheden, gepositioneerd op de Douro, vervoegen.
Vanaf april 2017, zal het 8-daagse cruises aanbieden op de Golden River vanuit Porto naar Pinhão, Regua, Vega de Teron en Ferrados.

croisieurope douro

Op de Mékong

De RV Indochina II zal een schip in neokoloniale stijl (5 ankers) met zwembad, naast vier andere units van het bedrijf op de Mekong, worden ingezet. Innovatief design, geschikt voor 60 passagiers in 30 ruime hutten met balkon. Het navigeert op de Mekong rivier van Siem Reap naar Ho Chi Minh City en in de tegenovergestelde richting.

croisieurope indochine

Rijn en Donau.

MS Symphony en MS Douce France zullen volledig worden gerenoveerd en herontworpen in termen van ruimte om meer comfort te bieden. Ze krijgen beiden 5 ankers, in overeenstemming met de nieuwe schepen van de nieuwste generatie in eigentijdse kleuren. Zij zullen worden omgedoopt tot de MS Symfonie II (Donau) en MS Douce France II (Rijn).

croisieurope doucefrance croisieurope symphonie

Tussen de Chobe rivier en de Zambezi rivier in zuidelijk Afrika.        

Vanaf november 2017, stelt CroisiEurope een nieuwe boot (5 ankers) voor. Een unieke Safari-cruise van 6 dagen/5 nachten, maximaal 16 personen. Inclusief 8 DELUXE suites met balkon, alle open aan de buitenkant, een panoramisch restaurant, een lounge, een dakterras met ligstoelen en zwembad. Deze cruise wordt vervolgd met een verblijf van 4 dagen/3 nachten in lodges CroisiEurope 5 sterren met Safari’s en een dag bij Victoria falls. Een nieuwe exclusiviteit !

croisieurope zambesiqueen

info: www.croiseurope.be

OPENDEUR DAGEN IN BRUSSEL

Op 30 en 31 maart 2016 en op 1 april 2016
aan de Heembeekkaai in Brussel – Zeekanaal
naast de Brusselse Yacht Club met ruime gratis parking
aan boord van het schip GERARD SCHMITTER
van 10 tot 17 uur.

U kan ook inschrijven op de galaavond aan boord op 30 of 31 maart 2016 om 19u30
Prijs 59 EUR per persoon.

croisieurop gerardschmitter

CROISIEUROPE BELGIE
Cantersteen 43 – 1000 Brussel
TEL +32.2 514 11 54 of abruxelles@croisieurope.com