WATER-RANT 27-29 SEP 2019.

Beste Water-rAnter

foto’s Georges Janssens

Het vaarseizoen is feitelijk al aangebroken. Velen zijn al onderweg naar hun vaste ligplaats of naar nieuwe vaaravonturen. Hoog tijd om de agenda’s te vullen.

Van 27 tot en met 29 september ‘19 ontvangen we u enorm graag voor de elfde keer bij Water-rAnt.

We zorgen voor een duidelijke en vlotte manier om de haven van Antwerpen en de Stadshaven in- en uit te komen, zonder -uiteraard- havenrechten of bijkomende kosten.
En we werken aan een leuk bemanningsprogramma met onthaal, diner en andere interessante animaties in het hart van het Eilandje.

Water-rAnt 2019 thema’s

  • 500 jaar Gilbert van Schoonbeke
    • Van Schoonbeke was een middeleeuwse ondernemer die de basis legde voor de havenuitbreiding, de Nieuwstad en heel veel brouwersactiviteit. Re-enactment met de “Kamper Kogge”.
  • 150 jaar opening Verbindingsdok
    • Door de opening van dit dok werd de watercirkel van Schelde en de oude dokken gesloten waardoor een echt Eilandje ontstond. Feest met de buurt met de raderboot “Kapitein Anna”.
  • Expeditie Droogdokken
    • Pendelvaarten naar het Droogdokkengebied dat vanaf 1861 de grootste schepen ontving voor herstelling en onderhoud. Hoe ver staat het met de omschakeling naar maritiem museum en nautisch bezoekerscentrum?  
https://www.gaffeltuig.be/

Lees hier meer over de huidige stand van zaken: www.water-rant.be Bij een volgende mail volgt er meer gedetailleerde informatie.

Vergeet vooral niet om in te schrijven.
Dat kunt u hier doen: https://water-rant.be/deelnemen/
Er staan ook meerdere voordelen voor deelname bij in de diverse aanmeldingsvakjes. Laat u verrassen.
We hopen u zeker terug te zien aan de zonnige kant van het MAS.

Beste groeten van het Team Water-rAntSONY DSC