BENETEAU CUP en HALLBERG-RASSY TOUR

powered by NOVA YACHTING. 

  

Deze maand organiseert Nova Yachting twee prachtige zeilevenementen op de Zeeuwse wateren.
Zaterdag 15 juni verwachten wij een grote vloot Hallberg-Rassy’s op de Oosterschelde te mogen begroeten en zaterdag 29 juni zijn alle enthousiaste Beneteau eigenaren van harte welkom deel te nemen aan de Beneteau Cup in Bruinisse.
Schrijf u via onderstaande links snel in.
Onduidelijkheden of vragen?
Laat het weten. 

Neem deel aan het leukste zeilevenement voor alle enthousiaste Beneteau eigenaren en hun bemanning; de BENETEAU CUP. 
Georganiseerd door Beneteau importeur Nova Yachting in samenwerking met Beneteau Club Nederland en deelname staat open voor alle Beneteau eigenaren. 

Vanuit Jachthaven Bruinisse op de grens van Zeeland en Zuid-Holland; de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van Europa.  

Wij denken een leuk, competitief en bourgondisch programma voor u in petto te hebben, waaronder een innovatief nautisch digitaal experiment, en hopen 28 en 29 juni een grote vloot Beneteau’s te mogen begroeten.

Tot dan!
Paul en Marnix Hameeteman

Inschrijving voor de Beneteau Cup 2019 – 29 juni 2019

Na een aantal gezellige en drukbezochte Hallberg-Rassy evenementen op de Grevelingen nodigen wij u dit jaar uit om met uw Hallberg-Rassy naar de Oosterschelde te komen en op zaterdag 15 juni 2019 deel te nemen aan de Hallberg-Rassy Tour 2019 met als bestemming Zierikzee.

De afgelopen editie mochten wij ruim 39 deelnemende Hallberg-Rassy’s verwelkomen met ruim 100 enthousiaste Hallberg-Rassy zeilers uit België, Duitsland en Nederland aan boord, en wij verheugen ons er op wellicht een nog grotere vloot te mogen verwelkomen.
Zoals de afgelopen edities gaat het om de gezelligheid en niet om de competitie, wel zal een markant object een belangrijke rol spelen.

Schrijf nu snel in zodat u zeker bent van een ligplaats aan de voor ons gereserveerde kade in Zierikzee.
Na uw inschrijving ontvangt u meer informatie. Mede dankzij de samenwerking met de Hallberg-Rassy Connectie denken wij een leuk programma voor u in petto te hebben en hopen u zaterdag 15 juni te mogen begroeten.

Paul en Marnix Hameeteman

Inschrijving voor de Hallberg-Rassy Tour – 15 juni 2019

http://nova-yachting.nl/