SAILFORCE – WEMELDINGE

Plannen voor een leuk uitje?

Denk eens aan zeilen met schipper in Zeeland bij SailForce. Ervaring is niet vereist en u zeilt met prachtige sportieve kajuitzeiljachten. Leuk voor een ontspannen zeiltochtje of juist uitdagend voor sportief bedrijfsuitje of teambuilding. Bij ons bent u aan het goede adres!

Specialist in zeilregatta’s

Wij maken er geen geheim van, met onze sportieve kajuitzeiljachten beleef je een avontuur, een heuse onderlinge zeilwedstrijd rond de boeien op de Oosterschelde. Genieten van alle elementen maar ook met elkaar samen zeilen en zo een onvergetelijk zeilmoment creëren. Leuk voor je bedrijf met je collega’s, klanten en relaties. Maar ook met een groep vrienden of familie erg leuk om te doen. Wie wil dat nu niet?

Speciale programma’s voor teambuilding

Wij werken graag samen met uw (team) coach of trainer. Een zeiljacht is namelijk een perfect platform om elkaar te leren kennen en de onderlinge banden te versterken. Maak kennis met onze mogelijkheden via onze flyer en speciale website teambuildingzeeland

Kom zeilen in Zeeland

Wij zeilen vanaf 1 april 2019 tot 1 november. Ontdek Zeeland, Land in Zee met haar prachtige getijde water, de zilte zaligheden en mooie havenplaatsen. Zet koers naar Wemeldinge, onze prachtige vertrekhaven direct aan de Oosterschelde.

Vanaf mei kunt u op de woensdagen weer meevaren met de twilightraces in Wemeldinge. een mooie break in de week en een leuke arrangement om kennis te maken met het wedstrijdzeilen. Daarnaast kunt u op onze zeilkalender zien welke andere zeilwedstrijden u met ons kunt meevaren.

In onze volgende nieuwsbrief natuurlijk weer aandacht voor het zomerzeilen. Deze zomer kunt u weer profiteren van onze zomerprijzen (15-7 t/m 16-8). 

Graag tot ziens bij SailForce!

Team SailForce, Marco van Dijke, Monica Lamse
en onze favoriete schippers!

Heeft u vragen? Neemcontact met ons op via ons contactformulier of bel +31 6 51215575.

Speciaal voor verblijfsaccommodaties: Wij hebben voor u een handige flyer gemaakt in meerdere talen. Leuk om om uw klanten te informeren wanneer ze willen zeilen op de Oosterschelde

SailForce zeilt vanuit Wemeldinge direct gelegen aan de Oosterschelde.
Wij organiseren uw zeilevent op maat, met 1 schip of juist vele, met of zonder catering, van basic tot luxe, van sportief tot relaxed.
Voor deelname heeftu geen zeilervaring nodig, onze schippers zorgen voor uitstekende begeleiding.
Heeft u wel zeilervaring?
We weten zeker dat u zult genieten van onze prachtige en sportieve kajuitzeiljachten.