RIVERDATING STRASBOURG

Riverdating gaat door in Straatsburg op 28 en 29 november 2019.
Het is de ontmoetingsplaats voor de Europese binnenvaart en multimodale logistiek.

Riverdating is dé ontmoetingsplek voor verladers en dienstverleners in de transportsector die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen om de economische, ecologische en veiligheidsgerelateerde pluspunten van binnenwatervervoer beter te integreren.

Verladers

Riverdating is het enige evenement dat 100% aan deze sector is gewijd. Het richt zich tot Franse en Europese bedrijven die het aandeel van binnenwatervervoer in hun logistieke flows willen ontwikkelen.

Uitnodiging Verladers GRATIS

Dienstverleners

Riverdating verenigt de Europese spelers op het gebied van binnenvaart, gecombineerde binnen- en zeevaart en logistiek voor multimodaal transport (inclusief binnenvaart).
Als enige evenement dat volledig is gewijd aan logistiek voor binnenvaart en multimodaal transport, richt Riverdating zich tot iedereen die zijn netwerk van klanten, leveranciers en logistieke dienstverleners wil samenbrengen rond concrete en duidelijk geïdentificeerde projecten.

Inschrijven kan vanaf 1700 euro, inclusief een planning met 23 gerichte potentiële afspraken en netwerkmogelijkheden van de bovenste plank.

Ontdek deze nieuwe formule en bespaar tijd & geld op marktonderzoek en acquisitie dankzij Riverdating, hét business evenement.
Tarieven en Inschrijven

info op website: http://www.river-dating.com/
inschrijven kan als verlader, dienstverlenenr of startup: https://riverdating-2018.vimeet.events/en/
telefonisch contact: +33.146.901.901