– 29-30 april 2023 –

Sinds enkele jaren wordt het Salon Fluvial gehouden in Saint-Jean-de-Losne binnen de omheining van de eerste rivierhaven van Frankrijk. In de loop der jaren is de River Show uitgegroeid tot een event waar een groot aantal bootliefhebbers gedurende twee dagen naartoe komen. Dit evenement is nu een belangrijke gebeurtenis in het landschap.

Een echt ontmoetingspunt: eigenaren en toekomstige eigenaren van boten, inclusief reparatie-/montagewerven, professionals, verenigingen en bureaus voor riviertoerisme. Iedereen zal zich verzamelen rond het waterstation en op de kades van de Saône.

Le Salon Fluvial à Saint-Jean-de-Losne (le-salon-fluvial.fr)

5 aantrekkingspunten die de rivier- en riviertoeristische gemeenschap samenbrengen:
– Navigatie
– Toerisme
– Ambachten
– Arbeidsopleiding
– Innovatie-scheepswerf

Er is ook een drijvende tentoonstelling.

Wenst u deel te nemen als exposant: <hier alle info>

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117