op 4 juni 2020 om 19 uur

Alumni – Antwerp Maritime Academy (Hogere Zeevaartschool Antwerpen) zal een webinar geven met enkele interessante sprekers en onderwerpen.

ROY CAMPE

Roy Campe, Managing Director van CMB’s technologiedivisie CMB.TECH, presenteert het innovatieve waterstofproject van zijn bedrijf.
Hij zal ook ingaan op de ‘Maritieme Campus Antwerpen’ die onze stad op de kaart zet als zenuwcentrum voor innovatieve projecten die de maritieme sector ten goede komen.

JORDI DANIELS

Jordi Daniëls, technisch manager bij Saab. Hij is verantwoordelijk voor de technische kant van de ‘Schelde Radar Chain’. Als innovatief bedrijf houden ze zich bezig met onderzoek naar kunstmatige intelligentie (AI) dat botsingen detecteert voordat ze plaatsvinden. Tijdens het webinar zal hij een praktijkvoorbeeld presenteren.

LAURENT MOYERSOEN

Laurent Moyersoen, Product Manager van NxtPort, laat je kennismaken met de ontsloten waarde van het data sharing platform en het belang van community building voor digitale samenwerking om een ​​wereldwijd netwerk van netwerken op te bouwen.

Hier registreren

Facebook

Twitter

LinkedIn

Microsoft (Outlook)

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117