Cursus GMDSS-SRC op zondag 25/9/2022 te Gent – nog plaatsen vrij!

Je leert alles over het GMDSS en je leert écht werken met de toestellen die met het SRC kunnen gebruikt worden. Ook prima voor mensen die praktisch met de marifoon willen leren werken. Het SRC-examen doe je bij het BIPT te Brussel.

Geïnteresseerd in een leuke lesdag vol praktische oefeningen?
Er zijn nog heel wat plaatsen beschikbaar.

Nieuwe reeks Yachtman te Gent – start 15 november 2022

Als je het brevet Yachtman wil behalen, of als je gewoon alles wil leren hoe je de betere Coastal- en Offshore zeiltrips aanpakt, dan is dit de cursus voor jou. Twijfels of je het leuk zal vinden? Kom de eerste les vrijblijvend volgen!

Astronavigatie te Gent – start 9 november 2022

Vijf avonden, gevuld met Sterren, Planeten, Zon en Maan. En bovenal, hoe ze te gebruiken om je positie te bepalen! Zo zijn de donkere wintermaanden dan toch nog ergens goed voor. En voor wie van sextanten houdt: we nemen er een flink aantal mee naar de les voor tijdens de speeltijd!

Nieuwe praktijkstages en -examens in oktober 2022

Nu het zomerseizoen op zijn einde loopt, komt er opnieuw plaats vrij voor de Yachtman- of Stuurbrevet examentrips. De Noordzee is nog warm, in oktober liggen er nog mooie zeildagen in het verschiet. We organiseren onze praktijktrips als er voldoende kandidaten zijn dus als je geïnteresseerd bent, neem gerust een kijkje, schrijf je in en geef je datum van voorkeur mee.

Geen mogelijkheid om je vrij te maken?

Heb je dit najaar toch zin om je kennis bij te spijkeren of om je voor te bereiden op een examen, zonder je te moeten verplaatsen naar Gent? Al onze cursussen kan je online volgen, helemaal op je eigen tempo!

Ontdek Offshore’s Online opleidingen

Copyright © 2022 Offshore Navigation, All rights reserved.

Ons adres is:
Offshore Navigation
Beekstraat 45 – 9800 Deinze – Belgium

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117