VMG Yachting nieuwe importeur Arcona Yachts!

Vanaf 1 juli 2022 is VMG Yachting officieel dealer van Arcona Yachts in de Benelux. VMG Yachting is al enige jaren dealer van Najad Yachts of Sweden en is zeer verheugd met de komst van Arcona. Het nieuwe team van Arcona Benelux bestaat geheel uit gepassioneerde zeilers met veel ervaring in de watersport. Het gehele team is dan ook zeer gemotiveerd om dit merk bij nog meer zeilers onder de aandacht te brengen.

Arcona Yachts is een Zweedse werf die al 40 jaar actief is en vele prijzen heeft gewonnen. De Arcona 435 werd bijvoorbeeld in 2019 nog European Yacht of the Year.  Arcona Yachts loopt altijd voorop en daagt zichzelf continu uit om vernieuwende zeilconcepten te ontwikkelen.  Zo was Arcona de eerste die alle productiemodellen zowel in polyester als in carbon aanbood. Ook zijn alle modellen naast diesel, 100% elektrisch aangedreven verkrijgbaar met Oceanvolt motoren.
De basis is en blijft altijd snelheid, veiligheid, zeilprestatie en comfort. Arcona Yachts bouwt performance cruisers die ook nog eens zijn uitgerust met alle comfort die een mens zich kan wensen.

Dit jaar was er nog meer groot nieuws voor Arcona en dat was dat X-Yachts oprichter Niels Jeppesen zich aan Arcona verbindt als hoofd design en ook toetreedt tot de raad van bestuur. Jeppesen die X-Yachts in 2005 verkocht is hiermee terug van weg geweest en staat samen met CEO Urban Lagnéus aan het roer van het bedrijf.

Ook Arcona Yachts is blij met het nieuwe dealerschap voor de Benelux. Urban Lagnéus, CEO van Arcona Yachts zegt hierover: It was a natural progression for VMG Yachting to add Arcona Yachts to their portfolio. They are a strong team who have been the exclusive dealers for Najad Yachts since 2019. They have a lot of experience in the sailing yacht market delivering yachts in a variety of ranges for both cruising and performance categories. We truly believe that we have found an ideal match to represent Arcona Yachts in the Benelux region.”

trygg_arcona_jungfru_apr_21_733_w

Proefvaren? Wij nemen u gratis mee naar Zweden!
Maak gebruik van ons speciale Hiswa Arcona arrangementDe Hiswa valt dit jaar precies samen met de Stockholm Bootshow. Daarom liggen alle demo Arcona’s in Zweden. Om geïnteresseerde zeilers toch de kans te geven om verschillende Arcona’s te bezichtigen, hebben wij een speciaal Arcona arrangement in het leven geroepen. Dit arrangement is speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in een nieuwe Arcona. Besluit u deze Arcona’s te komen bezichtigen in Zweden? Dan maken wij er een geheel verzorgd weekend van, waarbij u de volledige Arcona Experience krijgt. U regelt zelf de vluchten naar en van Stockholm, vanaf daar nemen wij het over. We zorgen dat u in een mooi hotel in de buurt van de bootshow verblijft. Lunch, diner en drankjes worden voor u geregeld. Natuurlijk krijgt u ook toegang tot de show en is er aan het einde van de dag tijd om een proefvaart te maken in de prachtige omgeving van Stockholm.

Koopt u  een nieuwe Arcona? Dan betalen wij  ook uw ticketkosten terug.

Gaat u met ons mee naar Zweden?

Bekijk hier alle informatie!

Arcona 50

Nog 1 Arcona 50 bouwslot beschikbaar voor 2023!

Arcona 50, het eerste model door Jeppesen en Pons

X-Yachts oprichter & hoofd designer, Niels Jeppesen en naval architect en jacht designer, Ariadna Pons-Forn hebben jaren samen gewerkt bij X-Yachts Design Ltd en brengen een schat aan ervaring mee naar Arcona Yachts. Deze nieuwe Arcona 50 is een echte head-turner, of je nou aan het cruisen bent in de Archipel, de Med aan het ontdekken bent, of de Atlantische oceaan oversteekt.

Bekijk de Arcona 50 online!

website arcona

Nieuwe website al gezien?

Heeft u de nieuwe website van Arcona Benelux al bekeken? Hier vindt u natuurlijk al het nieuws en de verschillende modellen van Arcona. Neem snel een kijkje voor meer informatie over de Arcona 50 en de andere modellen: www.arcona-benelux.nl