Scheepswerf YYachts slaat een nieuwe koers in richting Frankrijk

De Duitse scheepswerf werkt nu samen met het zeer ervaren team van Bernard Gallay Yacht Brokerage (BGYB). Deze nieuwe partner heeft meerdere kantoren in Frankrijk en Monaco.

Met Bernard Gallay Yacht Brokerage (BGYB) heeft YYachts een beroep gedaan op een van de meest competente makelaars in Frankrijk om deze nieuwe samenwerking te honoreren. BGYB is gespecialiseerd in de aan- en verkoop, bemande charter en beheer van jachten. Vanaf nu maken YYachts-modellen deel uit van het officiële BGYB-portfolio.

Zeilers in dienst van zeilers
Opgericht door Bernard Gallay, een ervaren zeiler die tweemaal heeft deelgenomen aan de Vendée Globe, 14 Atlantische overtochten en de America’s Cup – BGYB is sinds 1994 aanwezig in de jachtindustrie. Twee jaar na de oprichting is het bedrijf toegelaten tot de prestigieuze Mediterranean Yacht Broker Association (MYBA), die de belangrijkste jachtmakelaars ter wereld verenigt.

Dit heeft BGYB niet alleen een zeer goede reputatie bij zijn klanten opgeleverd, maar vooral ook om de sterke vaardigheden van zijn makelaars, allemaal gerespecteerde en ervaren zeilers, samen te brengen.

45 oversteken van de Atlantische Oceaan
De contactpersoon binnen BGYB voor klanten die informatie willen hebben over YYachts zeilboten is François Boucher. Laatstgenoemde is ook een doorgewinterde zeiler die heeft deelgenomen aan vele grote regatta’s zoals de Clipper Race, de Two Ton Cup en de Route du Rhum. Hij reed ook de Round Britain and Ireland Race en stak 45 keer de Atlantische Oceaan over. Met François Boucher, die ook het projectmanagement heeft verzorgd voor vele jachten tot 140 voet lang, zullen de klanten van YYachts een van Frankrijks meest ervaren jachtmakelaars aan hun zijde hebben als adviseur bij BGYB.

Christian Möller, CEO van YYachts, is verheugd met deze nieuwe bevoorrechte partner van de scheepswerf: “Frankrijk is een zeilend land en ik ben er zeker van dat we met Bernard Gallay en zijn netwerk een heel nieuw potentieel zullen verkennen. Dit zal al operationeel zijn vanaf het Cannes Yachting Festival, waar we twee gloednieuwe YYachts zullen presenteren.


OVER YYACHTS:

YYachts is een innovatieve Duitse scheepswerf die carbon zeiljachten bouwt met een lengte van 70 tot 100 voet en is een van ’s werelds toonaangevende adressen in dit segment. Het credo van YYachts is om een ​​jacht terug te brengen tot haar essentie om klanten een betrouwbare, veilige en pure zeilervaring te bieden. Tegelijkertijd worden de jachten zo duurzaam mogelijk gebouwd.

Om het comfort van een luxe jacht te garanderen, werkt YYachts samen met de beste architecten ter wereld en staat YYachts als Duitse werf voor de hoogste kwaliteit. Dit wordt gegarandeerd door een gedigitaliseerde productie en een team dat honderden jaren ervaring heeft in de jachtbouw. Het portfolio bestaat uit de Y7-, Y8- en Y9-modellen; de Custom Division realiseert volledig individuele ontwerpen.

Meer info op www.yyachts.de

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117