BOOT DÜSSELDORF GAAT NIET DOOR…

– 21 JAN 2021 – Messe Düsseldorf –

Annulatie van ‘boot 2021‘ vanwege aanhoudende pandemie.

Next boot Düsseldorf van 22 tot 30 januari 2022.

Messe Düsseldorf heeft heden donderdag 21 januari besloten boot Düsseldorf te annuleren voor 2021 vanwege de aanhoudende pandemie en de daarmee samenhangende wereldwijde lockdown-maatregelen.

De volgende beurs, zoals gepland in de beurskalender, opent zijn deuren van 22 tot 30 januari 2022.

Onder de gegeven omstandigheden is een implementatie op de geplande datum in april niet langer gegarandeerd, zegt Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf: “Het aanhoudend hoge besmettingsniveau en het feit dat het einde van de lockdown voorlopig niet te voorzien is, maken een hervatting van de beursactiviteiten eind april steeds onrealistischer. We hebben de situatie opnieuw bekeken met onze partners en gezamenlijk besloten om boot 2021 vervroegd te annuleren. Onze prioriteit is de gezondheid en planningsveiligheid van onze exposanten, bezoekers en dienstverleners.”

Het doel, zei hij, is om terug te keren naar het concept van boot Düsseldorf, zowel als evenement voor alle watersportliefhebbers als als zakelijk en netwerkplatform voor het internationale vakpubliek. Voor 2022, voegde hij eraan toe, wordt ook gewerkt aan een hybride beurservaring die onder andere digitale deelname aan seminars en evenementen op boot Düsseldorf mogelijk zal maken.

boot 2022 start in mei van dit jaar met het registratieportaal voor geïnteresseerde bedrijven.

Het team van boot Düsseldorf beantwoordt graag al uw vragen van exposanten, bezoekers en de media.