VIRTUAL NAUTIC

– Frankrijk – Virtueel Nautisch Salon – 12 en 13 maart 2021 –

Op weg naar de eerste bootshow van het jaar in Europa

Terwijl de gezondheidscrisis ons persoonlijke en professionele leven dooreenschudt, lanceert de Fédération des Industries Nautiques (FIN) Virtual Nautic, een nieuw evenement voor de nautische gemeenschap .

Dit evenement, dat zal plaatsvinden op 12 en 13 maart, wil de grootste virtuele show worden die ooit in Frankrijk en Europa is georganiseerd, door de 30.000 verwachte bezoekers een unieke ervaring te bieden rond 150 exposanten,professionals in nautisme en toerisme op en aan het water.

De toegang is gratis maar ge moet u wel registreren voor een vooraf bepaalde tijdsspanne.

Meer informatie op https://www.virtualnautic.com/.
Inschrijvingsformulier.

Speciale aanbieding van het verhuurbedrijf Les Canalous.