Scheepswerf herrijst als Phoenix Flanders Shipyard

Bij de Nieuwe Scheldewerven (NSW) Hemiksem kwamen twee maanden geleden  de 22 personeelsleden op straat te staan nadat de scheepswerf op 10 april de boeken neerlegde. De curator ging op zoek naar een overnemer.

Deze week is de scheepswerf uit haar as herrezen als Phoenix Flanders Shipyard, ontstaan uit de nieuwe structurele samenwerking van North Sea Marine en het Roemeense Kraft Shipbuilding. Woensdag liep het eerste schip voor herstelling al binnen. Zestien werknemers zijn nu weer aan de slag, maar dat aantal kan nog uitbreiden. Naast herstellingen en nieuwbouw wil Phoenix Shipyard zich ook focussen op industriële constructies.

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117