Lekker zeilen met SailForce!

Na een zonnige maand maart lijkt het nu even nog geen lente, maar het mooie weer komt eraan! Ons zeiljacht ligt weer klaar voor uw zeiltocht, teamuitje of bedrijfsevenement. 

Sportief zeilen – zeilregatta

Wat is er nu leuker dan de strijd aangaan met je collega’s of vrienden? Afhankelijk van je groepsgrootte en budget kun je ervoor kiezen om met meerdere schepen het water op te gaan. Je zeilt dan een onderlinge competitie tussen meerdere zeilschepen.

Spanning tijdens de start, ontspanning tijdens het zeilen, een event waarover nog vaak gesproken zal worden. Bij SailForce zeilt u onder begeleiding van ervaren en gastvrije schippers, zeilervaring is niet vereist.

Zomerkorting en individuele opstap tickets

Vanaf 18 juli tot en met 28 augustus kunt u profiteren van onze zomerprijzen en individueel te boeken zeiltickets voor het zomerzeilen. Wanneer je met enkele personen bent is dit een mooie kans om het water op te gaan en zelf te ervaren hoe alles werkt op een zeiljacht; We dagen je uit om mee te helpen met alle taken aan boord. Deze tochten duren 2 uur, vertrek om 14:00 op dinsdag, woensdag en donderdag. Wil je de ondergaande zon tegemoet zeilen? kies dan voor de avond zeiltochten op vrijdag en zaterdag, vertrek om 19:00 u.

Net als vorig jaar kunt u online boeken en betalen. Alle beschikbaarheid is continue bijgewerkt. Er wordt een kleine vergoeding gerekend voor de afhandeling.

Ook kunt u ons bellen (+31 6 51 21 55 75) of mailen info@sailforce.nl om een reservering door te geven, u betaald dan aan boord contant of via pin.

Exclusief zeilen met schipper

Al vanaf 2 uur vaartijd kunt u ons zeiljacht met schipper huren voor een zeiltocht op de Oosterschelde. De prijs is transparant, geen bijkomende kosten en altijd een gratis drankje aan boord. U kunt zelf uw catering verzorgen.

Er is plaats voor 10 personen, catering kunt u zelf meebrengen of u kiest voor het catering pakket aan boord, dat kan ook met een broodjeslunch. Natuurlijk kunnen we ook afmeren in een leuke haven naar keuze, afhankelijk van de gekozen vaartijd en uw wensen.
Zie alle info op onze website

Ontdek Zeeland met haar prachtige getijde water, de zilte zaligheden en mooie havenplaatsen. Zet koers naar Wemeldinge, onze prachtige vertrekhaven direct aan de Oosterschelde. U zeilt op het grootste nationale park van Nederland, puur natuur en mooi schoon zout getijde water. Ligging op Zuid-Beveland in de provincie Zeeland tussen Goes en Yerseke, slechts 40 minuten van Antwerpen en Breda en een uur vanaf Brussel en Rotterdam.

Graag tot ziens bij SailForce!

Team SailForce, Marco van Dijke, Monica Lamse en onze favoriete schippers!


Heeft u vragen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel +31 6 51215575.

Klanten beoordelen ons met dikke 9!
Daar zijn wij hartstikke trots op.

Speciaal voor verblijfsaccommodaties: Wij hebben voor u een informatie blad gemaakt in Nederlands, Duits en Engels. Handig om te printen en aan klanten te geven wanneer ze willen zeilen op de Oosterschelde.

SailForce zeilt vanuit Wemeldinge direct gelegen aan de Oosterschelde. Wij organiseren uw zeilevent op maat, met 1 schip of juist vele, met of zonder catering, van basic tot luxe, van sportief tot relaxed. Voor deelname heeft u geen zeilervaring nodig, onze schippers zorgen voor uitstekende begeleiding. Heeft u wel zeilervaring? We weten zeker dat u zult genieten van onze prachtige en sportieve kajuitzeiljachten. Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen voor uw en onze veiligheid.

© SAILFORCE – meegedeeld.

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117