Zeescouting is bijzonder boeiend; vraag het maar aan die vele leden van de zeescoutsgroepen op Linkeroever in Antwerpen.

En nu komt er nog een nieuwe groep bij: AKAZEE TER SCHELDE – ANTWERPEN.

Ze richten zich speciaal tot kinderen met een beperking: een gedurfde onderneming, alhoewel. Met een zeer entoesiaste leiding moet dat zeker lukken.

© Akazee

Vanaf september 2022 op twee zondagen per maand is men welkom.
Er wordt begonnen met jongeren van 8 tot 11 jaar en er wordt gefocust op die kinderen die wegens een beperking niet optimaal kunnen meedraaien in andere groepen.

Men kan zich nu al inschrijven en/of informatie bekomen bij Akazee: e-mail Akazee@zeescouts.be. Of volg hen nu al op Facebook: https://www.facebook.com/akazeeantwerpen.

Op 10 april 2022 hebben de Zeescouts van Linkeroever de opening van het vaarseizoen. Dit is een dag waarop iedereen is uitgenodigd op de zeescoutsbasis aan de Thonetlaan 165, 2050 Antwerpen-Linkeroever en dit vanaf 9 uur. De AKAZEE-ploeg heeft er een standje en men zal er u graag meer uitleg geven over het project.

Beluister eens het MNM spotje: https://mnm.be/luister/select/gillis-govaerts/de-akazee-is-dringend-op-zoek-naar-een-leidingsploeg-dus-maakten-sander-en-laura-een-reclamespot.


Meer weten over zeescouting: https://www.zasantwerpen.be/.

Met deze leuze starten de Zeescouts een lange termijn engagement om de Schelde PLASTICVRIJ te maken. Dit gebeurt in samenwerking met Stormkop, de vrijhaven voor jonge en minder jonge avonturiers aan de Droogdokkensite in Antwerpen. Meer informatie verkrijgbaar op 10 april 2022 tijdens de Opening van het Vaarseizoen.

Zeescouts bij Global Mercy – © Mercy Ships Belgium