TOERVAART DIT JAAR OOK VOOR ZEILERS

Zeilers en Toervaarders ontmoeten elkaar

VVW organiseert dit jaar een interessante activiteit die tot op heden enkel voorbehouden was voor toervaarders (motorjachten), namelijk de jaarlijkse toervaart die dit jaar in het weekeind van Hemelvaart te Antwerpen afzakt. De gastclubs in het Kempisch dok zijn AYC en VYCA. Meestal kunnen geen jachten met staande mast deelnemen aan de Toervaart maar nu kan het uitzonderlijk wel. Via de Kattendijksluis en de Mexicobrug zal het Kempisch dok per uitzondering te bereiken zijn voor deelnemers met een staande mast. Een bezoek aan Antwerpen is altijd de moeite waard en met de eigen boot een aparte belevenis. Met de zeiljachten willen we dit jaar rustig aan starten en één of twee dagen mee de sfeer proeven van dit evenement. We zijn voorzichtig met plannen, er zullen ligplaatsen voorzien worden en een paar gezamenlijk activiteiten in functie van het weer. Hierbij denken we aan gezellig samen BBQ’en, SUP’pen en napraten bij een drankje. Details worden later aan de deelnemers toegezonden. Deelname per schip, inclusief ligplaats kost 35 euro. Meer details op de webpagina VVW Toervaren

Bent je geïnteresseerd om mee te varen, laat dan een bericht via info@vvw.be zodat we u nadere informatie kunnen bezorgen.