Van zaterdag 20 november tot en met woensdag 22 december kunt u bij Linssen Yachts terecht voor de Linssen Yachts-Adventsweken.

Bijna vijf weken lang is onze showroom sfeervol ingericht in gezellige adventssfeer met glühwein, warme chocomel en sfeervolle kerstmuziek bij de kerstboom. U kunt in alle rust, veiligheid en zonder verplichtingen de opgestelde nieuwe en gebruikte Linssen-jachten te bekijken en een rondgang door de werfhallen maken.

Zaterdag 20 november t/m woensdag 22 december 2021
Openingstijden zijn dagelijks* van 9-17 uur
(* ‘s zondags uitsluitend op afspraak)

Grote verscheidenheid aan jachten opgesteld
Net als vorig jaar staat in onze showroom ook nu weer een grote verscheidenheid aan nieuwe en gebruikte jachten opgesteld. Jachten variërend van 30-50 voet (9,70- 16,50 m) uit de drie verschillende jacht-series van Linssen: de Grand Sturdy-serie, de SL-serie en de Variotop®-serie.
Houd onze website in de gaten voor een gedetailleerd overzicht van de jachten en andere activiteiten.

Advents-welkomstpakket
Tijdens uw bezoek ontvangt u ons Advents-welkomstpakket met onze nieuwste brochure met alle nieuwe modellen erin, een feestelijke adventskalender en nog enkele verrassingen voor thuis. Heeft u vragen? Dan staat ons team klaar om u te helpen.

Wij verzoeken u alleen uw bezoek aan te melden, zodat we er voor kunnen zorgen dat het niet te druk wordt en wij alle tijd voor u hebben: www.linssenyachts.com/advent.

Wij hopen u graag te verwelkomen in Maasbracht.

Linssen Yachts BV
Brouwersstraat 17,
Postbus 7172,
NL-6051 AD MAASBRACHT
www.linssenyachts.com

LINSSEN MAGAZINE NR 60