• 4 – 12 DEC 2021 – Paris –
  • Salon Nautic –

De jaarlijkse watersportbeurs zou dit jaar in Parijs toch doorgaan van 4 tot 12 december 2021 in Parc des Expositions, Porte de Versaille, 75015 Paris.

foto © Georges Janssens

U kan nu online inschrijven: <klik hier>

Vanwege de huidige toestand is de watersportbeurs in Parijs teruggebracht naar slechts twee heel grote zalen. Als u deze beurs bezoekt zal u direct opmerken dat in de Franse cultuur het woordje ‘watersport’ sterk is uitgebreid. Daar mag u zich echter niet aan storen, want het event is heel professioneel opgezet.

Ook dit valt in Frankrijk onder de noemer ‘watersport’… – foto © Georges Janssens

Naar Paris Nautic kan snel en eenvoudig met het openbaar vervoer: Thalys naar Parijs (2 uur trein vanuit Brussel), dan metro 4 (richting Porte d’Orleans) tot Montparnasse-Bienvenue, daar overstappen op metro 12 (richting Mairie d’Issy) tot Port de Versailles.

Bij terugkeer metro 12 (richting Porte de la Chapelle) en overstappen in Montparnasse-Bienvenue en dan met metro 4 (richting Porte de Clignancourt) tot Paris-Nord. Een metrokaartje voor een enkele reis kost momenteel EUR 1.90 en is te koop vooraf aan een automaat of aan een loket. Koop het heen en terug kaartje tegelijk.

Elektrisch varen met een huurboot – foto © Georges Janssens

Accueil – Nautic, Salon Nautique International de Paris (salonnautiqueparis.com)