TEAM MALIZIA – VENDEE GLOBE 2020

Privilège ondersteunt Boris Herrmann’s Team Malizia in de Vendée Globe 2020

  • Les Sables-d´Olonne, 30.10.2020:

In de negende editie van de legendarische eenhandige regatta die start en eindigt in de thuishaven van Privilège Les Sables-dʻOlonne, ondersteunt de scheepswerf in een technisch partnerschap de Duitse professionele zeiler Boris Herrmann en zijn Team Malizia.

Tweevoudig eenhandig wereldkampioen zeilen Philippe Jeantot vond niet alleen de Vendée Globe uit, maar richtte in 1985 ook de Privilège bluewater catamaran-scheepswerf op. Sindsdien staat het merk synoniem voor comfort en veiligheid op zee.

Boris Herrmann zei: “Het is een eer om Privilège als onze technische partner voor de Vendée Globe 2020 te hebben. Ze zijn nauw verbonden met deze regio en met de race, en deze achtergrond is erg waardevol voor mij en het Team Malizia. Ik ben er klaar voor en een beetje opgewonden om deel te nemen aan mijn eerste Vendée Globe-race en de eerste Duitse zeiler te zijn die aan het evenement deelneemt. Voor mij is dit meer dan alleen een trofee; ik zeil met de missie om het bewustzijn van het klimaat te vergroten crisis en om onze wetenschappelijke kennis van de CO2-niveaus in de Zuidelijke Oceaan te verdiepen met mijn geautomatiseerd laboratorium aan boord. Zonder al mijn partners, mijn sponsors en mijn team zou deze droom niet zijn uitgekomen. Veel dank aan Privilège voor de steun”.

Gilles Wagner, CEO van Privilège, zei: “We zijn gek van de Vendée Globe en wachten koortsachtig elke keer op het startschot. We steunen Boris en zijn team van harte en heten hen van harte welkom hier bij Privilège. Dit partnerschap is een perfect voorbeeld van de band met HanseYachts AG in Duitsland. We wensen Boris veel succes met zijn debuut Vendée Globe en hopen een goede partner voor hem te zijn. “

Team Malizia en Privilège delen niet alleen een passie voor oceaanzeilen, maar ook een bewustzijn van de bescherming van de zee en het klimaat. Hybride voortstuwingstechnologie en geïntegreerd energiebeheer behoren bijvoorbeeld tot de opties voor Privilège zeilcatamarans om emissievrij autorijden en hernieuwbare energie mogelijk te maken. energieopwekking.

HanseYachts AG
Business Adres: Ladebower Chaussee 11 . 17489 Greifswald
Postadres . Postal Address: Postfach 3165 . 17461 Greifswald
Tel +49 3834 5792-200
https://www.hanseyachtsag.com/privilege/gb/