Dit verhuurbedrijf zal er zijn vol-elektrische boot voorstellen.
boot Düsseldorf van 18 tot 26 januair 2020.

Bij Les Canalous – één van de grootste verhuurbedrijven in Frankrijk – kan men een boot huren om er onvergetelijke tochten mee maken op kanalen en rivieren in heel Europa.

Aangesloten aan de laadpaal met snelle lading.

Sedert dit jaar 2019 bieden ze ook een elektrisch aangedreven boot aan in Elzas en Lotharingen, waar men kan varen tussen Nancy en Straatsburg – hier vaart men vlak naast de gebouwen van de Europese Unie.

Straatsburg: Europees Parlement

Men kan er genieten van de rustige natuur en prachtige landschappen tussen bergen en uitgestrekte velden; men kan er zich ook vergewissen van enkele staaltjes van waterarchitectuur: een sluis van zowat 16 m hoog, tunnels van meer dan 2 km lang om door te varen, en een hellend vlak dat uw boot ineens meer dan 44 m lager brengt.

Hellend vlak van St-Louis-Arzviller

En elektrisch varen is er geen probleem: VNF (Voies Navigables de France) heeft op regelmatige afstanden laadpalen geplaats alwaar de boot op minder dan twee uur terug is opgeladen.
En de vaartijd autonomie ligt rond de zes uur.

Tunnel van Arzviller

De moeite waard om het te proberen.
Maar ook het aanbod op andere kanalen en rivieren – spijtig genoeg nog niet elektrisch omdat de logistiek er nog niet is geïnstalleerd – is zo uitgebreid dat er voor iedereen wel iets te beleven is.

Sluis Réchicourt

Kom naar boot Düsseldorf van 18 tot 26 januair 2020 en vergewis u op stand D73 in Hal 13.

Wil U nu al van een korting genieten: <klik hier>.

De website in Frankrijk: https://www.lescanalous.com/
De website in België: https://www.riveryachts.be/

Ook op: http://inshore.yachtweb.be/?p=7980

Foto’s: Georges Janssens

Ooievaar…
Reiger


Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117