METSTRADE presenteert met trots ‘METSTRADE Connect’, een virtueel evenement dat professionals uit de maritieme industrie niet mogen missen. Ook al is de fysieke show in Amsterdam geannuleerd, we zijn er zeker van dat je deel wilt uitmaken van dit evenement op 10 december 2020 vanaf 11u00.

Samen met onze partners ICOMIA, IBI en Superyacht Report zal METSTRADE Connect de aanwezigen voorzien van een waardevol content gedreven programma met een focus op innovatie en duurzaamheid binnen de branche.

Gesprekken en discussies

Samen met ICOMIA gaan we graag met u in gesprek over de stand van de branche. Neem deel aan de discussie en deel de ervaringen en uitdagingen waarmee uw bedrijf dit jaar te maken heeft gehad tijdens de aanhoudende COVID-19-pandemie. Met meerdere ‘TechTalks’ over verschillende delen van de branche bieden we waardevolle inzichten en inspiratie.

NOTEER ALVAST IN UW AGENDA: 10 DECEMBER 2020

DAME R&D Excellence Award

Innovatie speelt een zeer belangrijke rol bij METSTRADE. Tijdens het virtuele evenement vieren we innovatie met een speciale editie van de DAME Design Award, waarin de opmerkelijke inspanningen worden geprezen van veel METSTRADE-exposanten die hun R & D-inspanningen hebben voortgezet door middel van COVID-lock-down en design op innovatieve manieren hebben gebruikt om nieuwe uitdagingen aan te pakken dit jaar. Geïnteresseerd om mee te doen?

Lees meer over deze speciale editie en de voorwaarden voor deelname >>

We zien u graag online in december!

Logo

Oproep voor deelname aan de DAME R&D Excellence in Adversity Award

Inzendingen staan ​​nu open voor een speciale eenmalige DAME-wedstrijd die wordt uitgereikt tijdens het virtuele METSTRADE Connect-evenement op 10 december 2020.

De DAME R&D Excellence in Adversity Award is een eerbetoon aan de inspanningen van wereldwijde fabrikanten van apparatuur die design in de voorhoede van hun ontwikkelingsinspanningen hebben gehouden tijdens de pandemische uitdagingen van 2020.

editie 2019 – foto © Georges Janssens

Dit jaar zou METSTRADE met trots de 30e aaneengesloten editie van de DAME-awards (Design at METSTRADE) hebben gevierd. De reputatie van de DAME is gedurende decennia gebaseerd op een rigoureus proces dat wordt uitgevoerd door een internationale jury met een gerenommeerde reputatie, die in Amsterdam bijeenkomt om hun definitieve beoordelingen te maken. Gezien de vele logistieke en veiligheidsuitdagingen die de pandemie met zich meebrengt, is besloten om ons 30ste evenement uit te stellen tot 2021 en een veld van nieuw op de markt gebrachte inzendingen te beoordelen tussen 1 september 2019 en 16 november 2021 op dat moment.

“In nauw overleg met onze nieuwe DAME-voorzitter, Andre Hoek en de leden en secretaris van de DAME-jury, vonden we het belangrijk om ons in plaats daarvan te concentreren op de opmerkelijke inspanningen van exposanten die hun R & D-inspanningen hebben laten voortschrijdend door COVID lock-down of gebruikt ontwerp op innovatieve manieren om uitdagingen aan te gaan, ”legt directeur van METSTRADE Niels Klarenbeek uit. “Om die reden introduceren we alleen voor 2020 deze speciale DAME R&D Excellence in Adversity Award. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het virtuele METSTRADE Connect-evenement op 10 december 2020.

Om in aanmerking te komen voor deze onderscheiding komt elk product dat nieuw op de markt is, of een belangrijk R & D-project dat is uitgevoerd door een fabrikant van apparatuur waaraan tussen 1 januari en 28 oktober 2020 is gewerkt en waaraan vooruitgang is geboekt, ondanks de beperkingen van COVID-19. De jury zal ook rekening houden met ontwerpgerichte initiatieven die de veiligheid van het betrokken bedrijf of de gemeenschap waarin het is gevestigd, hebben verbeterd. De toegangsruimte is breed en omvat alle bedrijfsgroottes en soorten activiteiten. De jury zal analytische beoordelingen en emotionele reacties gebruiken om de winnaar te vinden en ook geprezen inzendingen noemen.

Inzending voor de DAME R&D Excellence in Adversity Award is gratis en staat open voor iedereen die zich als exposant aan METSTRADE 2020 heeft verbonden.

Voor de DAME R&D Excellence in Adversity Award Specifieke Deelnamevoorwaarden en het online aanmeldingsformulier dienen exposanten hun exposantenportaal te raadplegen. Inzendingen zijn nu open – de laatste dag voor aanvragen is woensdag 28 oktober 2020. Het biedt een speciale eenmalige gelegenheid om de aandacht te vergroten voor de R & D-inspanningen van deelnemende bedrijven binnen de wereldwijde maritieme industrie en media.

Inzendingen voor deze speciale prijs komen ook in aanmerking voor deelname aan de DAME 2021 30th Anniversary Awards.

winnaar 2019 : foto © Georges Janssens