‘APPY CHRISTMAS VAN DIGITAL YACHT

07/10/2020

Digital Yacht NMEA naar Wireless-producten laat uw iPhone of tablet aansluiten op het navigatiesysteem van de boot

Kerstcadeau-ideeën van Digital Yacht

Digital Yacht heeft een leuk cadeau-idee bedacht om ervoor te zorgen dat elke schipper een ‘Appy Christmas heeft!

Hun NMEA naar WiFi-servers nemen de NMEA-informatie op van de boot, zoals AIS, GPS en instrumentgegevens, en maken deze beschikbaar voor navigatie- en kaartapps op smartphones, tablets en iPads.

De wereldwijd populaire Navionics Boating-app ondersteunt nu AIS-, positie- en diepte-overlays, waardoor het mobiele apparaat in een real-time, volledig functionele kaartplotter verandert. Lezers kunnen ook online 20% besparen op https://digitalyacht.eu.com/ met vouchercode AAPYXMAS of via geselecteerde retailers. Prijzen vanaf € 125, –

BIJ DIGITAL YACHT 2020 GAAT HET ALLEMAAL OVER DE VOLGENDE GENERATIE NAVIGATIE-, COMMUNICATIE- EN ENTERTAINMENTSYSTEMEN VOOR UW BOOT. VAREN MOET LEUK, VEILIG EN GEMAKKELIJK ZIJN EN ONZE PRODUCTEN INTEGREREN IN BESTAANDE EN NIEUWE BOOTNETWERKEN OM EEN KRACHTIGE DIMENSIE TE BRENGEN AAN UW ELEKTRONICA AAN BOORD.

‘Appy Christmas from Digital Yacht