CAP CAMARAT

– Cannes 30 maart 2022 – foto © Georges Janssens –

Jeanneau -motorboten zijn gericht op de toekomst

Het productaanbod van Jeanneau-motorboten is zeer divers en groeit jaar na jaar. Het aanbod vernieuwd voortdurend, met zorg en zonder de roots te vergeten om innovatieve nieuwe boten aan te bieden die zijn aangepast voor een breed scala aan ervaringen.

In de huidige context is de noodzaak om de frisse lucht alomtegenwoordig toe te passen in het cruisen, omdat deze vrijheid biedt waar zo veel vraag naar is.

Jeanneau is altijd aanwezig in toonaangevende markten en innoveert voortdurend.

De iconische Cap Camarat: aantrekkelijk!

De Cap Camarat-lijn blijft groeien om in te spelen op de grote verscheidenheid aan toepassingen en profielen in de wereld van dagboten en buitenboordmotoren voor dagcruisers.

Cap Camarat 12.5 WA en 10.5 WA

Na de internationale successen van de vorig jaar gepresenteerde Cap Camarat 12.5 WA en de 10.5 WA Série2, vernieuwt Jeanneau twee modellen in het hart van deze lijn: de Cap Camarat 7.5 CC Série3 en de Cap Camarat 7.5 WA Série3.

Sedert 1982 zijn er reeds meer dan 30000 Cap Camarat boten verkocht.

CAP CAMARAT 7.5 CC EN 7.5 WA

Cap Camarat 7.5 CC en 7.5 WA – nieuw in 2022

Cap Camarat 7.5 CC Série3 en Cap Camarat 7.5 WA Série3 zijn een perfecte alchemie tussen sportiviteit,
luxe en comfort.

Met lange, sportieve lijnen van Sarrazin Design, tonen deze twee nieuwe modellen een onmiskenbare energie. Het iconische rompontwerp, door de Amerikaanse marine-architect Michael PETERS, draagt ertoe bij om nog betere prestaties en comfort op zee te bieden.

Cap Camarat 7.5 CC
Cap Camarat 7.5 WA
De snelheid kan wel oplopen tot 40 knopen

Ongeëvenaard comfort aan boord van 7 meter lange motorboten

Het ontwerpbureau Jeanneau heeft met name de ergonomie van buitenruimtes geoptimaliseerd, die verrassend veel volume en comfort bieden.

Bij de twee modellen is de achterkuip bijzonder comfortabel, met een U-vormige salon om vrienden en familie te verwelkomen. De drie zitbanken kunnen worden weggeklapt voor nog meer ruimte. Als optie kunnen de twee pilotenstoelen worden vervangen door een nieuwe, volledig ingerichte leunpaal, met: een koelkast, een spoelbak en een buitenkombuis met gasfornuis.

De stuurstand kan worden uitgerust met een prachtige T-Top. Voor anker biedt een bimini of luifel meer bescherming tegen de zon.

Met deze innovatieve details bieden deze twee nieuwe Cap Camarat 7.5 CC Série3 en WA Série3 de belofte van dagen vol opwindende sensaties, familie en vrienden. Bovendien biedt elk model zijn eigen kenmerken om aan uiteenlopende behoeften te voldoen.


CAP CAMARAT 12.5 WA en 10.5 WA

Cap Camarat 10.5 WA

Sterke punten van de CAP CAMARAT 10.5 WA zijn elegantie met een sportieve lijn.

De Cap Camarat 10.5 WA kan gemakkelijk lange afstanden afleggen met hoge kruissnelheden en biedt optimaal comfort aan boord.

Dit is de ideale boot voor leuke en plezierige dagtochten, met plaats voor 10 personen aan tafel, met twee aparte woonruimtes aan de buitenkant. Op het achterdek kunt u ontspannen in de comfortabele kuipsalon, met een geïntegreerde kombuis en een royale bank. Vooruit, strek je uit op het elegante zonnedek met verstelbare rugleuningen.

De lichte binnenruimte is goed aangepast voor het maken van mooie gezinsuitjes en voor een comfortabele nachtrust voor 4 personen, met een salon die kan worden omgevormd tot een privécabine en een tweepersoons bed in de achterkajuit, evenals een ruim hoofdcompartiment met aparte douche


Cap Camarat 12.5 WA

STERKE PUNTEN:
De nieuwe Cap Camarat 12.5 WA betreedt de wereld van extreem luxueuze, grote dagcruisers met buitenboordmotoren en heeft de volgende belangrijke punten:

PRESTIGIEUZE ONTWERPERS
De gecombineerde talenten van Michael Peters, die de prachtige V-vormige romp ontwierp, en het ontwerpbureau Sarrazin, die een puur ontwerp om het kenmerkende ontwerp van Cap Camarat opnieuw te interpreteren, waardoor deze Cap Camarat 12.5 WA de wereld van luxe kan betreden.

PRESTATIES OP HOOG NIVEAU
Met een maximaal vermogen van 900 pk (2 x 450 pk of 3 x 300 pk) en een V-vormige, niet-getrapte romp ontworpen door Michael Peters, een van ’s werelds topspecialisten, voldoen haar prestaties aan alle verwachtingen. Proefvaarten bevestigen hoge prestaties en opmerkelijk vaarcomfort.

RUIME AFMETINGEN
Een maximale lengte van 11m90 en een maximale breedte van 3m58 zorgen voor goed gedefinieerde leefruimtes en perfecte ergonomie in een nieuwe benadering van de buitenboordmotorboot.

BELANGRIJKE INNOVATIES
In de geest van Cap Camarat integreren perfect uitgebalanceerde woonruimtes enkele belangrijke innovaties. Het salon vooraan met tegenoverliggende zitplaatsen biedt een uitzonderlijke extra leefruimte. Het kuipterras is een bijzondere leefruimte bij voor anker. Het multi-configuratie kombuis aan de buitenkant wordt het centrale punt aan boord.

LUXE INTERIEURS
De luxe van de ruimte en de geselecteerde materialen versterken en brengen de geest van Cap Camarat verder over. De achterkajuit op volledige breedte van de boot, met een kingsize bed en een aparte doucheruimte dragen bij aan het uitzonderlijke comfort aan boord. Ten slotte zorgen grote ramen voor een gevoel van weidsheid.


Dealer:
MARINA YACHTING CENTER
Dr E. Moreauxlaan 3
8400 Oostende
https://marinaoostende.be/