JEANNEAU YACHTS 65

– Fotoreportage Cannes 30 maart 2022 – foto’s © Georges Janssens –

JEANNEAU YACHTS: Beleef de verfijnde wereld van cruisen.

Na de lancering van de Jeanneau Yachts 60 afgelopen zomer, verwelkomt de wereld van Jeanneau Yachts nu de nieuwe Jeanneau Yachts 65.

De exterieur- en interieurindelingen van deze iconische serie zijn verbeterd door de nieuwste prestatietechnologie en de beste materialen.

Jeanneau Yachts biedt ongekend comfort aan boord voor eigenaren die hun passie voor de zee nastreven. Elk detail moet voldoen aan de Jeanneau Yachts-standaard voor uitmuntendheid.

Het vlaggenschip van Jeanneau Yachts is ontworpen voor degenen die echt van de zee houden, die hun horizon verder willen verbreden en stijl, comfort en ruimte willen cultiveren. De Jeanneau Yachts 65 biedt mooie materialen en een brede selectie van opties voor personalisatie aan zowel het interieur als aan dek, en blijft trouw aan de Jeanneau-spirit.

Ontworpen als zeewaardige boten, die opwindende sensaties bieden, zijn ze tegelijk krachtig en veilig, met een grote autonomie voor langere cruises en om van ankerplaats naar ankerplaats te slingeren in uitzonderlijk comfort.

Waar verfijning en sensualiteit integrale onderdelen zijn in een uitgebalanceerde, hoogwaardige romp…

Een jacht ”à la carte”

Ontworpen door Philippe Briand; de romp van de Jeanneau Yachts 65 is resoluut klassiek en heeft een strak, eigentijds dekplan.

Deze grote zeilboot is echt een distillatie van technisch vakmanschap van de Jeanneau-scheepswerf,
voorloper in prestaties en welzijn op zee.

De Jeanneau Yachts 65 is volledig aanpasbaar aan de eigenaar. Om dit te bereiken kiest Jeanneau voor een zorgvuldige, ambachtelijke constructie en direct contact met de eigenaren, waardoor zij hun jachten kunnen personaliseren…

Cijfers:
Lengte o.a.: 20.45 m
Breedte: 5.51 m
Gewicht: 37000 kg
Cabines: 2 tot 6 cabines
Masthoogte: 29.10 m
Motor: Volvo D4-175 PK – 129 KW
Grootzeil: 105 m²
Genua: 100 m²
Spinnaker: 300 m²
Design: Philippe Brand – Andrew Winch – Jeanneau