In de aanloop naar de feestelijkheden voor het 75-jarig bestaan van Linssen Yachts worden er speciale ’75 Edition-modellen uitgebracht.

De Linssen SL 35 AC en Sedan, de 40 SL AC en Sedan en de 50 SL (AC Variotop® en Sedan) worden uitgebracht in de krachtige Mahogany Red kleur.

75 Edition-pack

De ’75 Edition’-jachten worden standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra’s, waaronder het ‘Meren’-navigatiepakket, een elektrische ankerlier, teak tafel op het achterdek (AC) of kuip (Sedan), origineel Linssen teakdek op achterdek en tredes op de spiegel (AC), een elektrische hekschroef en draadloze afstandsbediening voor boeg- en hekschroef en Smart Controller voor de autopiloot en nog meer. De 75 Edition-jachten zullen worden voorzien van unieke genummerde 75 Edition-emblemen.

De Grand Sturdy 35.0 AC en Sedan, 40.0 AC en Sedan én 500 AC Variotop® of Sedan gaan opvallen door de Velvet Green rompkleur.

Linssen Yachts Spring Edition Boat Show 1-7 juni 2023

Linssen Yachts organiseert van 1 t/m 7 juni de Linssen Yachts Boat Show – Spring Edition. Open dagen waar geïnteresseerden de showroom kunnen bezoeken waar diverse nieuwe en gebruikte jachten te bekijken zijn. Daarnaast liggen er in de haven verschillende (nieuwe) jachten klaar voor proefvaarten met een ervaren schipper.

Tijdens de Linssen Yachts Boat Show – Spring Edition kunnen bezoekers diverse modellen uit de Grand Sturdy, SL en Variotop®-serie bekijken. Bovendien staat er tijdens de open dagen een team van deskundige adviseurs klaar om alle vragen te beantwoorden en advies te geven over aanschaf, onderhoud, ligplaatsen, verzekering etc. van een jacht. Kortom: Linssen Yachts helpt u met ‘Start Boating’.

Proefvaren

Bent u eenmaal geïnteresseerd in een bepaald model? Dan biedt Linssen de mogelijkheid tot een proefvaart met een ervaren schipper. Tijdens de proefvaart krijgen bezoekers de kans om de verschillende mogelijkheden en functies van het jacht te ontdekken, en vooral de uitstekende vaareigenschappen en lage geluidsniveaus zelf te ervaren.

Linssen-jacht huren!

Op diverse locaties in Europa zijn Linssen-jachten ook te huur bij de Linssen Boating Holidays®-partners. Zoekt u een unieke vakantie? Dan is dit misschien een optie.
De partners van LBH vertellen u graag over hun vaargebied, wat er allemaal te beleven valt op het water en welke types jachten beschikbaar zijn.
www.linssenboatingholidays.com

Linssen Yachts Boat Show – Spring Edition
Data: 1 – 7 juni 2023
Openingstijden: dagelijks van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Linssen Yachts, Maasbracht
www.linssenyachts.com