– 20/03/2022 –

De nieuwe NV North Sea series zijn aangekomen!

Afwisselend, adembenemend mooi – en een veeleisend vaargebied met vaak hoge golven – dit alles kenmerkt de Noordzee. Met de bijgewerkte, gedetailleerde en hoogwaardige kaartensets staat niets een spannende en veilige reis nog in de weg.

Al de Noordzeekaarten worden geleverd met een 365 dagen licentie voor digitaal gebruik in de NV Charts app! Elke kaartenset kost nu EUR 59,90 en zijn verkrijgbaar de betere watersportwinkels of online (gratis verzending vanaf EUR 100.00).

Noordzee

De Noordzee met haar wisselvallig weer en deels volle zee is een uitdagend vaargebied, waarvoor een up-to-date en goed leesbare cartografie essentieel is. Deze strekt zich uit langs de landen Groot-Brittannië, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Nederland, België en Frankrijk.

De NV Nordsee zeekaarten zijn uw betrouwbare navigatiepartner voor uw reizen – kwaliteit en aandacht voor detail kenmerken onze kaarten voor u. De NV zeekaarten voor de Noordzee bestrijken de gebieden van het VK via Nederland tot Noorwegen.

NOORDZEEKAARTEN

Zee- en binnenkaarten voor Nederland

Van de Noordzeekust tot het IJsselmeer, door de dromerige grachten van Amsterdam of comfortabel op de Maas: als het om gevarieerd water gaat, laat Nederland niets te wensen over. De nieuw herziene Nederland-serie (inclusief twee sets binnenvaartkaarten) mag niet ontbreken in de bagage van elke Nederlandse enthousiaste zeiler.

Talrijke correcties maken de bijgewerkte kaarten tot een perfecte metgezel voor een veilige reis!

Voor alle kaarten van Nederland

Actuele kaarten van de Middellandse Zee

Ongerepte zandstranden, hoge weersbestendigheid en adembenemende landschappen: de Middellandse Zee is een vaargebied waar zowel beginners als professionals aan hun trekken komen.
Wij bieden u zeer nauwkeurige kaarten die u nu al zin geven om op uw volgende vaarvakantie te gaan.

De actuele zeekaarten van het Middellandse Zeegebied tot aan Italië zijn nu beschikbaar!

Naar de zeekaarten voor Frankrijk

Naar de zeekaarten voor Italië

Naar de zeekaarten voor Spanje & Portugal