– FEEL FREE, SAIL SMART –

Het heeft iets magisch, toch? Het begin van het jaar: met een schone lei een frisse start maken. Ik wens jullie een jaar vol plezier, liefde, vrijheid, gezondheid en geluk. En ik hoop oprecht dat je de mogelijkheid hebt om dat in 2022 ook op het water te vinden.

Over water gesproken: het begin van een jaar is een kans om dingen anders te doen. Dus laat ik met de deur in huis vallen: ga je dit jaar doen wat je zelf leuk vindt? Of vooral waarvan je denkt dat het van je wordt verwacht?

Wil jij iets anders doen in 2022?

Meerdere keren per maand gaan zeilen… Wind en water, samen zeilplannen maken, boodschappen aan boord, trossen los… en op avontuur! Dat is maximaal genieten.

Met één van onze abonnementen is de stap om vaker te gaan zeilen in 2022 makkelijk gemaakt. Het is de manier om flexibel en gemakkelijk te kunnen varen. En om de kosten van zeilen overzichtelijk te houden.

Zin om dit avontuur aan te gaan? Het is nu de tijd om dit te regelen. Ik nodig je van harte uit om te reageren. Dat kan door te bellen of stuur een mailtje naar egbert@flexyachts.nl.


Instap abonnement vanaf € 215
(per maand – all in)
Hier vindt je alle tarieven