Digital Yacht breidt NMEA 2000 bekabeling- en connectorbereik uit.

Er zijn nu meer kabels en accessoires toegevoegd aan de NMEA 2000-connectiviteitsproductlijn met een eenvoudig aanbod waarbij slechts 6 producten nu de mogelijkheid bieden om een ​​NMEA 2000-netwerk te bouwen dat geschikt is voor 99,9% van de installaties.

Alle componenten maken gebruik van gecertificeerde, waterdichte, NMEA 2000 metalen connectoren en afgeschermde kabel van topkwaliteit voor maximale netwerkbetrouwbaarheid. Ze zijn universeel en werken ook met alle grote merken.

Starterkit

De Digital Yacht NMEA 2000 Starter Kit is altijd een gemakkelijke manier geweest om een ​​basisnetwerk op te bouwen voor elk merk moderne maritieme elektronica. Het bestaat uit een 6-weg NMEA 2000 T-stuk, voedingskabel, terminators en een drop-kabel van 1 m waarmee maximaal 3 apparaten met elkaar kunnen worden verbonden en een basis NMEA 2000-netwerk kunnen creëren.

Extra T-stukken en kabels van 1 m, 3 m en 6 m zijn aan het assortiment toegevoegd om systeemuitbreiding mogelijk te maken. Kabels kunnen voor langere lengtes aan elkaar worden gekoppeld en er is een handige gids gemaakt waarin de basisprincipes van NMEA 2000 en de do’s en don’ts worden uitgelegd – het is ideaal voor zowel professionele dealers als doe-het-zelf-installateurs. Een exemplaar kunt u HIER downloaden.

Alle producten zijn scherp geprijsd en direct leverbaar vanuit het Franse kantoor. Alle bestellingen worden verzonden vanuit het kantoor in Frankrijk en niet vanuit het VK. Voor een kopie van de laatste 2022 prijslijst in EURO, kunt u een kopie downloaden van HIER.

www.digitalyacht.eu.com
sales@digitalyacht.eu.com