– 06/12/2021 – foto’s Georges Janssens –

Morgen is het 6 maanden geleden dat we Dixie Dansercoer verloren bij een tragisch ongeval in Groenland.
Zie het bericht van toen: https://inshore.yachtweb.be/?p=14124

Julie Brown, echtgenote van Dixie Dansercoer, blijft echter niet bij de pakken zitten en neemt de draad weerop. Hier is ze aan het woord:

Onze PolarExperience– en Expeditions Unlimited -teams gaan met trots door met de erfenis van Dixie. We hebben ons nieuwe polaire gidsseizoen gelanceerd en zitten momenteel midden in een ontdekkingsreis van Queen Maud Land op Antarctica 🇦🇶.

Onze gids Henk-Jan Geel ❄ leidt onze klanten door de unieke adembenemende Antarctische omgeving die ons onder de indruk brengt van de wonderen van de natuur.

Volg hun avontuur via https://lnkd.in/gaUuHsU en ook op https://lnkd.in/edtXKgqD expedition-queen-maud-land-2021-live met zijn Live Explorer-trackingfunctie.

Voor degenen onder jullie die Dixie kenden, mogen jullie zijn nagedachtenis blijven eren door het wonder levend te houden in jullie midden. Deel je passies, jaag actief je dromen na en blijf nederig in het licht van tegenspoed. Neem vooral de tijd om de oneindige positieve dingen om je heen te ontdekken, zelfs als je onder de rommel van oppervlakkige en tijdelijke negativiteit moet graven om ze te vinden.

We worden omringd door spectaculaire energieën als we ons er maar op afstemmen, inclusief Dixie’s. Hij hield van het leven – zelfs met zijn onvolkomenheden – en hij zou willen dat jij hetzelfde zou doen.