– 18 & 19 september 2021 – Asiadok Oostkaai Antwerpen –

Registreer je hier

Na de succesvolle editie van 2020 kondigen we met veel plezier aan dat het Antwerp Nautical Event opnieuw zal plaats vinden op 18 en 19 september 2021 van 10u00 tot 16u00. Samen met gespecialiseerde partners verwelkomen we u bij Nassau Scheepsbenodigdheden in de Antwerpse Stadshaven. Kom en geniet van uitgebreide randanimatie met demonstraties, rondvaarten, bezoek aan diverse jachten, gratis advies en verschillende lezingen. Leuke uitschieters zijn: Stand Up Paddle, een vaarsimulator en een bezoek aan een bunkerschip.

De yachting krijgt zijn plaats op het exclusieve platform boven de winkelruimte van Nassau Scheepsbenodigdheden. Door samenwerking met nieuwe partners wordt er een breed assortiment aan diensten en producten voorgesteld: verhuur en verkoop van boten, verzekeringen, motoren, elektronica en nog veel meer. Tijdens het evenement zal een primeur worden gepresenteerd van een nieuw en innovatief concept binnen de pleziervaart.

35 Partners

Wat vier jaar geleden begon als een uitgebreide opendeurdag groeit uit naar een mooi evenement voor yachting en binnenvaart aan het Asiadok. Met dit evenement bieden we samen met onze 35 partners een ambiance voor netwerken, kennismaken en kennisverbreding aan.

Lezingen & technische adviezen

Onder het genot van een hapje en een drankje kan worden kennisgemaakt met elkaar en met verschillende producten en diensten. In de winkel staan de leveranciers ter beschikking voor demonstraties en technische uitleg waaronder het onderhoud aan een reddingsvest en aan  een lier. Daarnaast worden op beide dagen lezingen gegeven. Hiervoor kan vooraf worden ingeschreven op www.antwerpnauticalevent.be/activiteiten/. Eén van de lezingen wordt gegeven door Kapitein Piet Smet bekend van het populaire tv-programma “Over de oceaan”.

Meer informatie en het actuele programma vindt u op: www.antwerpnauticalevent.be

Belangrijk

Het overlegcomité heeft beslist dat evenementen kunnen doorgaan zonder mondmaskerplicht en zonder social distancing. Er zijn echter twee belangrijke voorwaarden: namelijk dat alle bezoekers registreren én een geldig Covid Safe Ticket kunnen laten zien voor ze het evenement betreden. Het Covid Safe Ticket is eenvoudig te verkrijgen via de CovidSafeBE-app die je kan downloaden op de smartphone. Nederlandse bezoekers downloaden de CoronaCheck-app. Alle overige niet-Belgen zullen het Europese Digitale Groene Certificaat moeten voorleggen

We kijken er naar uit. Tot dan!

Nassau Scheepsbenodigdheden BVBA 
+32 (0)3 233 00 67
info@nassau.be Facebook / Website
De Wit Bunkering NV
+32 (0)3 231 36 36
info@dewit-bunkering.com Facebook / Website

Copyright © 2021 Nassau/De Wit, Alle rechten voorbehouden.


U kan ons contacteren via:
Nassau Scheepsbenodigdheden
Asiadok-Oostkaai 28D
Antwerp 2030 Belgium
Add us to your address book

====================