CEO VAN ODTH KRIJGT VOKA AWARD.

JOS DE WAEL KRIJGT LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD.   

 

Voor het derde opeenvolgende jaar heeft Voka – Kamer van Koophandel Mechelen op 20 september 2016 tijdens Award@Voka in Heist-op-den-Berg het verdienstelijk ondernemerschap in de Mechelse regio in de spotlight gezet.

josdewael-voka-award-2016

JOS DE WAEL MET AWARD EN IN DE BLOEMETJES GEZET

Jos De Wael, oprichter en eigenaar van het Logistiek bedrijf ODTH, kreeg een LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD voor zijn bijdrage aan de uitstraling op economisch vlak van de Mechelse regio.

ODTH werd door Jos De Wael in een 30-tal jaren uitgebouwd tot een bloeiend logistiek bedrijf met meer dan 200 werknemers en meer dan 150000 m² aan magazijnen: in Rumst, Mechelen, Puurs en Willebroek.

dscn1683

GERESPECTEERDE MEDEWERKERS MAKEN ODTH GROOT !

Bij het in ontvangst nemen van zijn award zegt Jos De Wael: “Voortdurend de zaken beter trachten te doen, zit gewoon in mij. Als ik mogelijkheden zie, durf ik die ook uit te voeren. Als ondernemer moet je durven dromen en die ook trachten waar te maken, want dat schenkt voldoening. Maar je moet ook oog hebben voor je mensen. Als je hen respecteert, zullen ze hun taken ook van meet af aan goed aanpakken.”

ODTH is gelegen aan stategische raakpunten met waterwegen (Zeekanaal Brussel-Schelde in Puurs en Willebroek), autostrades (E19 en A12) en spoorwegen (Puurs, hier ligt het spoor naast het zeekanaal met heel wat toekomstmogelijkheden).
Zie ook: http://inshore.yachtweb.be/?p=1147.

SONY DSC

ODTH MECHELEN

ODTH is een dynamisch bedrijf dat heel wat uitdagingen niet uit de weg gaat.
Nog onlangs werden ze vernoemd in het succesrijke verhaal van de ECO-koeriers in Mechelen, waar ze een tweetal jaren geleden mee aan de basis lagen van de opstart.
Zie ook: http://inshore.yachtweb.be/?p=402

SONY DSC

BURGEMEESTER BART SOMERS BIJ DE ECOKOERIERS

Nog vorige week vierde Jos De Wael zijn 65e verjaardag.
Als verrassing voor hun vader organiseerden Veerle De Wael en Bert De Wael tegelijk de opening van de nieuwe uitbreiding van magazijnen aan het Zeekanaal in Willebroek.
Dit gebeurde in aanwezigheid van heel wat prominenten: minister Kris Peeters, burgemeester Eddy Bevers, Leo Clinckers van W&Z, Frédéric Achten van Voka, en heel wat vrienden en heel veel personeelsleden van het bedrijf zelf.
Het forum ‘Made in Mechelen’ publiceerde hierover een treffend verslag:
http://www.madeinmechelen.be/nieuws/odth-in-willebroek-viert-dubbel-feest/
Zie ook de video: https://www.facebook.com/veerle.dewael.9/videos/10208410557115020/

odth-puurs-2646knip

PUURS – MULTIMODALE TERMINAL IN AANBOUW – WATER-WEG-SPOOR

dscn1682

EEN INTERVIEW VOOR DE RADIO HOORT ER OOK BIJ

SONY DSC

VIA DE NAASTLIGGENDE TCT-ECT TERMINAL IN WILLEBROEK KOMEN EN GAAN DAGELIJKS VELE CONTAINERS NAAR HUN BESTEMMING