LANLINK – DIGITAL YACHT

– Digital Yacht – Feb 02, 2021 –

LANLink is een nieuwe NMEA naar Ethernet gateway van Digital Yacht.

De NMEA-interface wordt veel gebruikt op boten, waardoor apparatuur met elkaar kan worden verbonden. De systemen zijn geëvolueerd met eerst het NMEA 0183-formaat en vervolgens het NMEA 2000-formaat dat gebruikmaakt van een Canbus-netwerk om apparatuur eenvoudig met elkaar te verbinden.

Veel boten hebben ook een wifi- of 4G-netwerk aan boord voor snelle internettoegang en LANLink maakt het daarom mogelijk om apparatuur met een NMEA-interface aan te sluiten op een bestaand wifi-netwerk dankzij de Ethernet-interface.

Navigatietoepassingen en software op tablets, smartphones en pc’s kunnen deze navigatiegegevens vervolgens gebruiken en een integraal onderdeel worden van het navigatiesysteem van de boot. Het integreren van NMEA-gegevens in navigatietoepassingen voegt extra functionaliteit toe, zoals het weergeven van AIS-doelen, het weergeven van navigatie-instrumenten en meer.

LANLink is beschikbaar in twee versies (NMEA 0183 of NMEA 2000) en heeft een eenvoudige interface voor configuratie en verbinding met het routernetwerk. LANLink is nu verkrijgbaar vanaf € 220 inclusief btw.

Opmerking: Een compleet informatiepakket kan worden gedownload door hier te klikken.

Digital Yacht is de navigatie-, communicatie- en entertainmentproducten aan boord. Maritieme elektronica van de nieuwste generatie.


Over Digital Yacht

Het hoofdkantoor van Digital Yacht is gevestigd in Bristol, UK met een productiefaciliteit in Fareham, Hampshire. We hebben wereldwijde kantoren in Boston (VS), Rouen (Frankrijk) en Shanghai (China) om voor deze belangrijke markten te zorgen en een netwerk van distributeurs en dealers over de hele wereld.

We zijn er vast van overtuigd dat goedkope consumentenapparaten zoals iPhones en tablets, pc’s en MAC’s een plaats aan boord hebben en kunnen helpen legacy-systemen te laten concurreren met de nieuwste speciale maritieme elektronische producten voor een fractie van de kosten. We bezorgen internettoegang terwijl u aan het varen zijt, gemakkelijk en betaalbaar en brengen al uw navigatiegegevens naar uw favoriete elektronische apparaten – niet alleen voor u, maar ook voor de bemanning en gasten.

Onze navigatiesystemen omvatten zowel geavanceerde GPS- en kompastechnologie als het meest uitgebreide assortiment AIS-producten die op de markt zijn. Bovendien bieden onze pc- en softwareoplossingen eenvoudige maar krachtige oplossingen voor uiteenlopende behoeften aan boord, van communicatie tot navigatie, van entertainment tot monitoring.

Ons ontwerpteam heeft 100 jaar gecombineerde ervaring in maritieme elektronische systemen en we zijn trots op onze kwaliteitsgeschiedenis met productie in het VK en wereldwijd zijn we bereikbaar via onze regionale kantoren en netwerken van dealers en distributeurs. Vorig jaar werden onze producten verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld.

© DIGITAL YACHT