FURUNO FRANKRIJK

– HERNIEUWD PARTNERSCHAP MET SNSM –

foto boven: Didier Bureau, Président Directeur Général, et Eric Olivier, Responsable Commercial de Furuno France. 

Furuno France, een belangrijke speler in de Franse scheepsbouw en een wereldleider in maritieme elektronica, is verheugd om zijn historische partnerschap met de SNSM in 2021 te hernieuwen

De Société Nationale de Sauvetage en Mer is het gezicht van maritieme tragedies en ongevallen langs de Franse kusten, en Furuno Frankrijk staat natuurlijk aan haar zijde.

SNSM vertrouwt al jarenlang op Furuno France door zijn speedboten uit te rusten met Furuno-producten vanwege hun geavanceerde technologie en functies, essentieel bij navigatie en tijdens reddingsmissies.

Gestart in 2012 om bij te dragen aan de niet-aflatende inspanning van deze emblematische vereniging, bestaat het in 2021 hernieuwde partnerschap uit het verzekeren van de donatie aan de SNSM van 3 euro voor elk RescueMe MOB1 Ocean Signal persoonlijk baken of EPIRB1 Ocean Signal noodbaken verkocht door Furuno France .

Zo schonk Furuno France op 31 januari 2021 het bedrag van vijfduizend euro aan de SNSM voor de overeenkomt van het jaar 2020 en zal dit bestendigen voor 2021.

====================

Dit zijn de Ocean Signal-producten waarop het partnerschap betrekking heeft.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 671so5hy.bmpmob 1 ACTIVATION

MOB1 RESCUEME IS DE KLEINSTE AIS MOB (MAN OVER BOARD) BAKEN IN DE WERELD

Ontworpen om aan het reddingsvest te worden bevestigd, wordt het automatisch en gelijktijdig geactiveerd wanneer het laatste wordt opgeblazen. Deze laatste verzendt een AIS- en DSC-noodbericht met GPS-positie naar schepen die zijn uitgerust met een VHF-bereik. Het geïntegreerde knipperlicht zorgt voor maximale tracking, zelfs bij slecht zicht.
Richtprijs: EUR 309.00

————————————

EPIRB1-product-shot-MEOSAREPIRB1

RESCUEME EPIRB1 IS HET KLEINSTE DISTRESSBAKEN TER WERELD

Het rescueME EPIRB1-baken biedt gemoedsrust met een autonomie van 10 jaar. Het meest compacte EPIRB-baken ter wereld is altijd bij de hand, omdat het door zijn kleine formaat gemakkelijk kan worden vastgehouden in de snelontgrendelingsbevestiging of in een noodzak of reddingsvlot kan worden geplaatst.
Richtprijs: EUR 499.00

FURUNO FRANCE SAS, 12 avenue de la Grande Semaine, Mérignac, Nouvelle-Aquitaine 33700, France

© Furuno France