Winnaar van de Dame R&D Excellence in Adversity Award 2020.

Andre Hoek, voorzitter van de DAME Jury, overhandigde op 10/12/2020 de zeer speciale eenmalige prijs aan de TEMO 450 elektrische buitenboordmotor van TEMO tijdens METSTRADE Connect 2020. Een ongelofelijk resultaat voor het Franse bedrijf tegen een zeer sterk deelnemersveld van 47 inzendingen.

Het winnende product geeft een volledig nieuwe kijk op het ontwerp van een elektrische buitenboordmotor en is ondanks de uitdagingen van 2020 op de markt geïntroduceerd. Tijdens de virtuele prijsuitreiking legde Andre uit: “De TEMO 450 is absoluut nieuw en iets dat geen van de Juryleden ooit eerder hadden gezien. Er was veel onderzoeks- en ontwikkelingswerk bij betrokken, dat was onze focus voor de speciale prijs van dit jaar. De TEMO is modern, maar verwijst naar motoren met lange staart in Azië en roeispanen op de dwarsbalken van kleine rubberboten. Het is heel bijzonder en we wensen het bedrijf veel succes met dit werkelijk unieke product. ”

Lees onderaan meer over de Dame Awards.

Ideaal voor lichte boten: 0 % uitstoot en 100% pleziervaart!
TEMO zorgt voor zowel watersporters als voor het milieu.

EENVOUD
ERGONOMIE
DRAAGBAARHEID

Tel : +33.607 233 171
hello@temofrance.com
www.temofrance.com
Réseaux sociaux : Temo France

TEMO-450 wordt verkocht voor 1450 EUR (taksen inbegrepen).

info: www.temofrance.com

******************************

De DAME Jury selecteerde ook vier zeer sterke producten als tweede producten:

Seakeeper 1 van Seakeeper


OSCAR ONE 320 van BSB Artificial Intelligence


B&G Nemesis van Navico


SATELLITE COMPASS ™ SCX-20 van Furuno.

De DAME R&D Excellence in Adversity Award verving de DAME Awards dit jaar toen duidelijk werd dat het volstrekt onpraktisch zou zijn om het gebruikelijke niveau van fysieke controle over te brengen op veel producten in verschillende categorieën. Deze eenmalige onderscheiding werd bedacht om te laten zien hoe METSTRADE-exposanten hun R & D-inspanningen volledig actief hebben gehouden, ondanks COVID-beperkingen