SL-serie breidt uit met de Linssen 35 SL AC

Deze vormgeving weerspiegelt de erfenis en afkomst van eerdere Linssen SE/SX/SL generaties met een avant-gardistische evolutie.

Naast de reeds voorgestelde Linssen 30 SL sedan tijdens BOOT Düsseldorf 2020 wordt de serie uitgebreid met de Linssen 35 SL AC. Eind mei werd dit model op een unieke wijze aan het publiek voorgesteld tijdens de Linssen [Virtual] Boatshow.

Net als bij het kleinere zusje staat bij dit model de sportieve, luxe uitstraling centraal.
Deze ‘’hippere’’ versie Linssen komt goed aan bij ons publiek.

Een van de meest opvallende kenmerken van het SL-ontwerp is het zwevende dak. Dit is bereikt door de raamkozijnen en stijlen van de salon af te werken in antraciet, die de glazen façade als één element visueel met elkaar verbinden en zich denkbeeldig van het dak scheiden. Net als bij de salonramen zijn ook de patrijspoorten met antraciet gemaskeerd om het aantal individuele vormen visueel te verminderen en de lengte van het jacht te vergroten.

Zaken als een PVC stootrand, de antracietkleurige coating rondom de ramen en patrijspoorten, de roestvrijstalen logoplaat in de vorm van een vleugel en de machine kamer lucht inlaat met het in roestvrijstaal gegraveerde Sport Luxury badge maken dit model uniek en vernieuwend.

De kleurstelling is speciaal ontwikkeld voor de SL-serie van Linssen Yachts. Een keuze kan gemaakt worden uit Egg Shell White (standaard), Fjord Blue, Cove Green en Haven Grey.

SL is de afkorting voor ‘Sport Luxury’. Passie, duurzaamheid en verfijning: de SL is het kenmerk van een Linssen jacht dat is ontwikkeld voor de meest veeleisende liefhebbers van een sportieve levensstijl.
Zoals bij iedere Linssen maken de details het verschil. Er is gespeeld met kleuren en materialen, die optisch een zeer groot verschil laten zien t.o.v. de traditionele Linssen-jachten die u van ons bent gewend.

Kijk voor verdere informatie op: www.linssenyachts.com