DELTAWEEKEND EN VERONICA RACE.

UPDATE: verplaatst naar juni 2021

50 jaar Deltaweekend, een feestje waard!
Veronicarace terug
!

De jubileumeditie die je niet mag missen!!
Al vijftig jaar het grootste meerdaagse zeilevenement in de Zeeuwse Delta. Dat doet niemand ons na! Dat is de verdienste van al die enthousiaste zeilers, vrijwilligers en bestuursleden door de jaren heen. Daarom gaan we er samen iets moois van maken in Zierikzee. We hebben inmiddels een lange lijst van oud-vrijwilligers, die we in Zierikzee graag weer terugzien. Ook zij ontvangen in de aanloop naar het jubileum al onze nieuwsbrieven.

De jubileumeditie wordt gevaren vanuit Zierikzee, waar het ooit begonnen is.

Veronicarace terug (13 &14 juni)
Speciaal voor het jubileum organiseren we eenmalig de Veronicarace. De start en finish zijn zoals gebruikelijk aan de buitenzijde van de Roompotsluis. Het wordt een echte langebaanwedstrijd in OSR category 3. De start is op zaterdagmiddag 13 juni. Dat betekent een nachtje doorvaren op zee. Op 14 juni onthaalt Kees Saaman en zijn crew in Yachtclub Colijnsplaat alle gefinishte teams met biefstuk, friet en bier ongeacht hun finishtijd.* We kijken uit naar een grote deelname.
* Vooraf wel opgeven en betalen!

Bron: ZB, Krantenbank Zeeland, PZC, 30 juni 1973, blz 13, DPG Media

Wie heeft er nog oude foto’s en knipsel?
Ter gelegenheid van het jubileum maken we een gedrukt Deltaweekend Magazine. Daarin veel ruimte voor advertenties van onze sponsoren en natuurlijk verhalen van heden en verleden. We zijn nog op zoek naar foto’s en verhalen uit het verleden. Heb je nog foto’s of een plakboek van vroeger?  Neem contact op met de redactie via pers@deltaweekend.nl

Het Deltaweekendteam wenst u alvast prettige feestdagen en een veilig en plezierig nieuw wedstrijdseizoen in 2020!

https://www.deltaweekend.nl/