SOLOZEILSTER EN KUNSTENARES…

Met haar zeilboot GIULIA – een Contessa 32 – vaart ze in haar ééntje op de oceaan. Zo vertrok ze vorig jaar naar de Azoren en na wat omzwervingen ligt haar boot nu in Faro – Algarve in het zuiden van Portugal.

Ze neemt even de tijd om naar België te komen want half november vertrekt ze alweer.

Eugénie Nottebohm legt tijdens haar reizen heel wat impressies vast op doek. Deze aquarellen zijn de bekijken – en te kopen voor de liefhebbers – op haar tentoonstelling in Schaarbeek, Brussel – Thomas Vinçottestraat 68.

Blij weerzien….

Iedereen is daar nog welkom op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november en ook op woensdag 6, donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 telkens van 13 tot 18 uur: tweede verdieping achteraan in het gebouw.

Eugénie Nottebohm vertelt ook over haar belevenissen en dat doet ze op zondag 3 november 2019 om 14u00 in het Frans en om 15u30 in het Nederlands en ook op zaterdag 9 november 2019 om 14u00 in het Nederlands en om 15u30 in het Frans.

zie ook: http://inshore.yachtweb.be/?p=7200 en

https://www.facebook.com/eunogal/ en https://www.facebook.com/eugenie.nottebohm


Henri Hermann die de tentoonstellingsruimte ter beschikking stelt.

De tentoonstelling gaat door in een locatie die ter beschikking is gesteld door Henri Hermann. Het gebouw was vroeger een grote bakkerij van ‘L’Union Economique’.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.