MaaS CONGRES

MOBILITY AS A SERVICE
26 NOV 2019 – AMUZ ANTWERPEN

De wegen rond Antwerpen staan elke dag vol. Dat hindert de transportwereld flink. Mobility as a Service (MaaS) wordt gezien als oplossing om de drukte op de weg terug te dringen. Dit mobiliteitsconcept moet het plannen, boeken en betalen van een multimodale deur-tot-deurreis aanzienlijk gemakkelijker maken. Staat er file, dan worden reizigers naar het openbaar vervoer gestuurd. Met andere woorden: de bereikbaarheid verbeteren is het doel van dit nieuwe concept.

Pluk de vruchten

Over deze thematiek gaat het MaaS Congres België, op 26 november in AMUZ in Antwerpen. De dag wordt georganiseerd door de uitgever van Nieuwsblad Transport. Tal van experts belichten MaaS deze dag vanuit verschillende invalshoeken. Zij delen hun ervaring, inzichten en lessen om zo de deelnemers van het congres verder te helpen bij het inspelen op het concept. Wie voorbereid is, kan straks de vruchten plukken.

Een van de sprekers is Schepen Koen Kennis. Hij komt precies vertellen hoe de stad MaaS een steuntje in de rug geeft, met het doel de stad leefbaar en bereikbaar te houden.

In de uitgebreide line-up staat ook Eric Mink. Hij vertelt namens de Nederlandse overheid hoe MaaS de bereikbaarheid in Nederland kan bevorderen.


Wie zijn of haar ticket vóór 25 oktober 2019 boekt, profiteert van 100 euro vroegboekkorting.


In aanloop naar het MaaS Congres België presenteren wij het allereerste MaaS Magazine. Het is een fris vormgegeven tijdschrift geworden vol lezenswaardige interviews, achtergrondartikelen en columns over dé transitie in de mobiliteitswereld. Bekijk het magazine hier.