26/09/2019
foto’s Georges Janssens

Online tickets vanaf 10.00 EUR.

Voordelen voor boot.club leden en groepen van 5 of meer personen.

Gratis openbaar vervoer bij aankomst en vertrek in Düsseldorf.

Vier maanden vóór de beurs start de voorverkoop van tickets voor boot Düsseldorf – 18 tot 26 januari 2020.
Vanaf nu kunnen bootfans echt geld besparen door hun ticket te kopen.
Het grootste voordeel voor boot.club leden – en dit bovenop de aanbiedingen tijdens het jaar – is dat hun toegangskaarten voor de beurs nog goedkoper zijn.
Aldus kost het online ticket voor leden slechts 17 EUR.
Bovenop dit financiëel voordeel, kunnen boot.club leden gebruik maken van de cool boot.club lounge met gratis WLAN tijdens de beurs en hun bezoek kan in relax gestart worden met een kop koffie in de lounge.
Ziehier de link naar het boot.club lidmaatschap: http://bit.ly/boot2020bootclub .

Wenst U samen met andere watersportvrienden te reizen dan kan U eveneneens tickets bekomen voor 17 EUR per persoon; hiervoor dient U zich in groep aan te melden met vijf of meer personen.

De goedkoopste manier om boot Düsseldorf te bezoeken is van maandag tot donderdag in de namiddag vanaf 14 uur.
Een toegangsticket kost dan slechts 10 EUR.
Alle toegangskaarten kunnen besteld worden op: http://bit.ly/boot2020ticket.

Gratis openbaar vervoer bij aankomst en vertrek!

Het meest relaxe op boot te bezoeken is het openbaar vervoer.
Met uw online-ticket is dit dan ook nog gratis.
Dit gaat over het traject van of naar de Düsseldorf Expo met de Rheinbahn in de tariefzone of met de Rhein-Ruhr openbaar vervoer (VRR, 2de klas in treinen zonder opleg in prijsklasse D).

SONY DSC

Over boot Düsseldorf

Met zowat 250000 bezoekers is boot Düsseldorf ’s werelds grootste boot- en watersportbeurs en weerom telkens jaarlijks in januari de ‘ontmoetingsplaats’ voor de hele industrie.
Van 18 tot 26 januari 2020 stellen ongeveer 2000 standhouders hun produkten voor: interessante nieuwigheden, aantrekkelijke verdere ontwikkelingen en maritieme uitrustingen.
Dit betekent dat de volledige markt op de Düsseldorf site zal vertegenwoordigd zijn en gedurende de negen dagen durende beurs de bezoekers een uitgelezen dag aanbieden in de grootse wereld van watersport en dit in 17 expohallen tesamen goed voor 220000 m2.
Met een focus op boten en jachten, motoren en motorentechnolgie, uitrusting en acesoires, diensten, kanos en kayakken, kitsurfing, roeien, duiken, surfen, wakeboarden, winsurfen, SUP, vissen, maritieme kunst, jachthavens, watersport faciliteiten, strand resorts en charters, kortom er is altijd wel iets voor de enthousiaste watersporter.