Wind- en Watersport Vlaanderen is van mening dat
IEDEREEN moet kunnen watersporten

Ook mensen met een beperking.

Ben je zelf G-sporter en heb je altijd al een willen zeilen of surfen? Of ken je iemand die interesse heeft?
Lees dan zeker deze nieuwsbrief:

Het G-sport project

Om deze visie om te zetten in de praktijk streven we samen met onze clubs en partners naar het structureel uitbouwen van het G-watersportaanbod in Vlaanderen.

Via initiaties en G-watersportdagen kunnen potentiële G-sporters kennis maken met de verschillende zeil- en surfdisciplines en het plezier van watersporten zelf ervaren. 
Bevalt het G-zeilen of G-surfen je? Dan kan je inschrijven voor het vaste G-sport aanbod in de club.

WWSV werkt samen met andere G-sportorganisaties gespecialiseerd in de verschillende zeil- en surfdisciplines:

Aangepast materiaal en ervaren lesgevers houden rekening met de specifiek noden van elke G-sporters. Zo wordtop een veilige, leuke en succesvolle manier kennis gemaakt met het G-watersporten.

G-sport activiteiten

Watersportdag Willebroek

In de maand mei staat watersporten centraal. Heel wat clubs openen hun deuren om mensen te laten kennis maken met heel wat watersporten. 

Op 25 mei organiseert WWSV samen met Sport Vlaanderen Willebroek, Recreas Watersport, Sailability, Decathlon, de lokale clubs en de andere watersportfederaties de ‘Watersportdag Willebroek’. Een groot watersportfeest!
Naast een regulier aanbod van watersporten kunnen ook G-sporters hier terecht voor gratis initiaties G-zeilen en G-windsurfen.
Klik hier voor meer info en om je in te schrijven (onderaan de pagina)

G-watersportdagen

Ook andere clubs in Vlaanderen organiseren G-watersportdagen.
Klik hier voor het volledige overzicht van G-watersportdagen en schrijf je in!

G-zeilen

Altijd al eens willen zeilen? Dat kan dankzij Sailability en WWSV. In elke provincie is er reeds een G-zeilaanbod uitgebouwd. Kom naar één van de open zeildagen en proef nog tot eind juni van het G-zeilen. 
Klik hier voor het volledige aanbod van open zeildagen en schrijf je in!

G-zeilen

Altijd al eens willen zeilen? Dat kan dankzij Sailability en WWSV. In elke provincie is er reeds een G-zeilaanbod uitgebouwd. Kom naar één van de open zeildagen en proef nog tot eind juni van het G-zeilen. 
Klik hier voor het volledige aanbod van open zeildagen en schrijf je in!

Belgian Sailability Cup van 31 mei tot 2 juni 

De Open Belgian Trophy voor Hansa 303 (Wide & Breeze) wordt dit jaar in Nieuwpoort gevaren. Er worden een dertigtal teams uit verschillende landen verwacht. Van 31 mei tot 2 juni is het Spaarbekken aan de monding van de IJzer bij Sport Vlaanderen de arena voor deze immer succesvolle wedstrijd. Sailability zal samen met Sport Vlaanderen zorgen voor drie fijne wedstrijddagen. Contact: competition@sailability.be

Contacteer ons!

Onze projectmedewerker staat altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden en jullie weg te wijzen in de zeil- en surfwereld.

Neem gerust contact op met:
Wouter De Gryse
wouter.de.gryse@wwsv.be

Warning: Undefined variable $post in /customers/8/8/9/yachtweb.be/httpd.www/inshore/wp-content/themes/newsup/inc/ansar/hooks/hook-index-main.php on line 117