Zeilster Eline Verstraelen wint brons op de Laser Europa Cup Hyères

14 APRIL 2019

In Hyères won Eline Verstraelen vandaag brons op de Europa Cup Laser 2019!
In een vloot van 198 zeilers (mannen en vrouwen samen) werd onze zeilster uit Kapellen 10de overall en 3de bij de dames.
In de race van deze ochtend lag Eline aan de leiding en was ze op weg naar een gouden medaille, tot de wedstrijdleiding vlak voor de finish de race annuleerde.

rechts Eline Verstraelen – Brons in Laser Radial

Deze wedstrijd was eveneens de selectie voor het Jeugdwereldkampioenschap dat deze zomer door World Sailing in Gdynia, Polen wordt georganiseerd.
In de Laser Radial won Eline de selectie bij de ‘Girls’ en Jef Hinnekint won de selectie bij de ‘Boys’.

Topsportwebsite

WWSV heeft sinds begin dit jaar een nieuwe topsportwebsite over het WWSV Olympic Team en WWSV Talent Team.
Hier vindt u meer informatie over onze zeilers, nieuws, aankomende wedstrijden, persberichten, …