X-Yachts Belgium – Nieuwsbrief maart 2018.

Beste zeilers,

Gedurende “DAS BOOT 2018” was de belangstelling voor onze jachten bovenmaats en we danken jullie dan ook hartelijk voor uw bezoek aan onze stand.

X-Yachts gaat voort op zijn élan en zal de passie voor “Superb Sailing Pleasure” blijven delen. Nu ook met de introductie van de X4

X46 – een nieuw jacht in de “ X ” range !

Gedurende 2016 liet X-Yachts de eerste jachten van deze nieuwe X-range te water: de X4³ en X6⁵. Ondertussen werden hiervan reeds 75 schepen verkocht!

In januari 2018 werd de X4⁹ toegevoegd: einde februari noteerden we al 11 bestellingen. We kunnen dus van een succesvolle nieuwe X-range spreken.

Deze X-range brengt de beste elementen van de twee bestaande range modellen samen namelijk de Xc Cruising en Xp Performance.
Met de X-range gaat de werf terug naar de ‘roots’ van het merk: snelle en zeer sterk gebouwde performance-cruisers door middel van een in-gelamineerd stalen raamwerk in combinatie met een sterke osmose-vrije epoxy romp. Daarenboven blijft X-Yachts borg staan voor talrijke zeil-technisch innovatieve details waardoor de jachten ongecompliceerd zeilen en eenvoudig bedienbaar zijn.

De eerste X46 wordt in juli 2018 te water gelaten in Hadersev, Denemarken.

Niels Jeppesen, directeur en designer, over de X46“Deze boot is de ideale familie cruiser, die ook racy kan worden tijdens het weekend. De X46 is snel, stijlvol en veilig. X-Yachts heeft al 40 jaar een uitmuntende reputatie te verdedigen en ik durf te stellen dat de X46 hier ruim zal aan voldoen. Dit jacht zal de standaarden weer verleggen.”

Read more on the X46 yacht page

2018 wordt het Boat Show Jaar 

Alle X-Yachts dealers bereiden zich voor op de bootshows in hun regio gedurende 2018. X-Yachts zal wereldwijd exposeren en aanwezig zijn op volgende boot shows

Overzicht  X-Yacht Boat Shows

De nieuwe ​X4⁹ op het water !

Na een lange reis, ondermeer langs Das BOOT Düsseldorf in januari 2018, is de  X4⁹ afgemeerd in Haderslev, getuigd en gereedgemaakt voor zijn eerste zeiltesten door het “design & quality team” van X-Yachts.

Read more about her 

Download het nieuwe X-Yachting 2018 magazine 

Aankomende Evenementen

X-Italië is de gastheer van de vernieuwde formule van de X-Yachts Med Cup in mei. Dit evenement heeft plaats in Chiavari, prachtig gelegen in de befaamde Tigullio Golf tussen Portofino en de  5 Terre Marine Reserve. De Med Cup 2018 wordt een leuke mix van sportief zeilen en sociale evenementen voor de eigenaars met hun familie en bemanning.

Pre-register now

 

2018 Is een uitstekende gelegenheid voor X-Yacht eigenaars om naar de Solent te zeilen om er deel te nemen aan regatta’s gecombineerd met “after sail events” in de Royal Southern Yacht Club in  Hamble.

The Solent is de zeestraat  tussen  het Eiland Wight en het “vaste” land van England. Ongeveer 20 mijl lang en variërend tussen 1 en 4 mijl breed.

Dit jaar zal de Solent X-Cup geleid worden van uit Royal Southern Yacht Club op de Hamble River. Deze locatie is uitstekend qua bereikbaarheid en zijn vlotte aanloop naar de Solent.

Pre-register now

 

Dit jaar zal de 7e editie van de X-Yachts Holland Cup gehouden worden op 2 & 3 juni, waarvan de 4e keer in Marina Muiderzand in samenwerking met de Almere Regatta. Wij nodigen alle X-Yachts eigenaren uit om dit weekend naar Marina Muiderzand te komen om te zeilen én natuurlijk voor de sociale activiteiten na het zeilen. De gemeten X-Yachts (Sport-klasse) kunnen zich inschrijven bij de ORC-klassen. Voor de Family-klasse, die zonder spinnaker varen, wordt een aparte baan uitgezet rondom bestaande boeien op het IJsselmeer. Ook voor zeilers met weinig of geen wedstrijdervaring is dit een leuk evenement. Naast een eigen X-Yachts borrel op 2 juni is er aansluitend een gezamenlijk diner/feestje.

Pre-Register now

 

CHARTER-X-YACHTS.COM

Snelheid in combinatie met comfort en mooiheid zorgen voor een onvergetelijke zeilbeleving.
CHARTER / BAREBOAT / SKIPPER / IBIZA / MALLORCA  aan boord van onze X-442 “XINA”.

Wenst U een uitgebreid informatief gesprek of toelichtingen betreffende deze nieuwe X-range of de huidige X-Cruising and X-Performance range, contacteer Eddy Verbinnen (+32 475 28 71 62) – ev@x-yachts.be

by X-YACHTS BELGIUMx
Hooiweg 24A
Itegem 2222
België

+32 (0) 475 287 162 – +32 (0) 477 190 183

www.x-yachts.bewww.charter-x-yachts.com