THE RIDDLE OF THE SANDS.

E-BOOK – HET RAADSEL VAN DE WADDEN

The Riddle of the Sands
A record of secret service, recently achieved
Erskine Childers
met bijdragen van Henk Bezemer, Michiel Scholtes en Klaas Jan Hoeve

Het raadsel van de wadden in haar oorspronkelijke vorm van de hand van Erskine Childers, voorafgegaan en aangevuld met foto’s, tekeningen en 50 pagina’s artikelen over het boek, de schrijver en het roerige tijdsgewricht.

Het Raadsel van de Wadden, ‘The Riddle of the Sands’, is al meer dan een eeuw lang een boek dat liefhebbers inspireert om zelf een kijkje te nemen in het waddengebied. Die liefhebbers zijn niet alleen watersporters, maar ook eiland-adepten en liefhebbers van spannende boeken. Er is amper een betere manier te bedenken om een goed beeld te krijgen van de maatschappelijke-  en politieke situatie van de tijd waarin ‘Het Raadsel’ werd geschreven.

Cure Productions Watersportmedia publiceert nu de volledig originele Engelstalige versie van dit klassieke boek in de vorm van een e-boek, voorafgegaan en aangevuld met 50 pagina’s achtergrondinformatie. Het Engelstalige boek verscheen bij diverse Britse en Amerikaanse uitgevers en was soms een tijdlang ‘out of print’ maar verscheen dan weer bij een andere uitgever. Nu dus ook gewoon in het Engels in Nederland als e-boek verkrijgbaar.

Henk Bezemer, Michiel Scholtes en Klaas Jan Hoeve schreven eerder al begeleidende artikelen over het boek, de schrijver, de geschiedenis en het vaargebied.  Een aantal van deze artikelen verscheen destijds als bijlage bij het tijdschrift Zeilen. ‘The Riddle of the Sands’ is -ook na een eeuw- nog steeds spannend en zeker in het Engels heel goed leesbaar.

De achtergrondinformatie geeft een heldere kijk op de tijd waarin het Raadsel zich afspeelt.

E-boek voor tablet, smartphone, PC en Apple
Prijs: € 9,95
Te bestellen in de webshop van watersportmedia: http://watersport-e-boek.luondo.nl
http://bit.ly/2tpBLj5