De Flanders Sailability CUP zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 mei (Hemelvaart-weekend).
Plaats: RYCB-Galgenweel – Beatrijslaan 92D – 2050 Antwerpen-Linkeroever. 

 
De 3 dagen worden als volgt georganiseerd: elke dag worden 3 wedstrijden gevaren, elke wedstrijd duurt een klein uur. RYCB zorgt voor de officiële loop van de wedstrijden en is zeer professionneel. Er zullen genoeg Hansa’s ter beschikking staan, wij zouden wel op voorhand moeten weten of de participanten een begeleider nodig hebben of niet. De bedoeling is met 2 in een Hansa te varen en op die manier de wedstrijd mee doen.
 
Normaal gezien schrijft men zich in voor de 3 dagen, een Frans team komt reeds met 2 Hansa’s en blijven uiteraard het ganse WE. In het ergste geval kan er ook voor 1 dag gevaren worden, maar dan moet dit zeker op voorhand gemeld worden. Deze wedstrijden gebeuren in een zeer vriendelijke en rustige sfeer en geeft de mogelijkheid met buitenlandse teams te verbroederen.
 
’s Middags en ’s avonds worden een lunch en een BBQ aangeboden, dit is in de prijs inbegrepen. Drank wordt appart betaald maar is ook beschikbaar. De catering wordt ook door RYCB bezorgd en is zeer goed.
 
Klik hier voor de NoR (Notice of Race) die een beschrijving geeft van de wedstrijd, plaats, regels enz..
 
Binnen een paar weken zal een online registratie formulier op de website van Sailability Vlaanderen beschikbaar zijn om zich te registreren. Dit is een officieel document en moet ook duidelijk en volledig ingevuld worden.
 
Jullie mogen uiteraard per mail informeren indien jullie willen deelnemen.
 
Voor hulp kan men Sailability Vlaanderen steeds per mail bereiken, die zo snel mogelijk zal proberen te antwoorden.
 
Met sportieve groeten,