ma. nov 29th, 2021
  • 03 NOV 2021 – Baden-Morbihan-Frankrijk –
  • Lancering van de eerste 100% zeilboot –

Een samenwerking tussen de Black Pepper Yachts-scheepswerf en Seco Marine

De Code 0.1-loodszeilboot, waarvan het elektrische systeem is ontworpen door Seco Marine en gebouwd door de Black Pepper Yachts-scheepswerf in Nantes, werd te water gelaten op 29/10/2021 in de haven van Crouesty en afgeleverd aan de eigenaar.

Bij deze prestatie is er niets veranderd aan het ontwerp en de fabricage van de boot. De realisatie van het elektrificatiesysteem van Seco Marine is uitgevoerd met een minimale benodigde ruimte voor maximale efficiëntie met betrekking tot het vermogen en het gewicht van het systeem, met behoud van de vaarcapaciteiten en prestaties van de zeilboot.

Lees <hier> het volledige persbericht.

Copyright © Black Pepper Yachts, All rights reserved – 3/11/2021.