CADZAND KNOKKE BOAT SHOW 2021

– van 24 tot 26 september 2021 – in en rond de jachthaven Cadzand – organisatie Seaquest
– open van 10 tot 18 uur – vrijdag van 11 tot 21 uur –

In-water boatshow met stands op de kade en boten te water, uniek in de Benelux in zijn soort.

De inkom is bovendien gratis voor alle bezoekers!

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september zal de CADZAND KNOKKE BOAT SHOW plaatsvinden. Een in-water boatshow event waarbij er boten en jachten te bezichtigen zijn met stands op de kade. Daarnaast zullen er ook veel randactiviteiten zijn zoals boottochten, SUP, helikoptervluchten, demonstraties en meer.

Voor bezoekers, met gratis toegang, zijn er naast de bezichtiging of het aankoopproces, foto’s te nemen met een photobooth, deelname aan boottochten en andere activiteiten, demonstraties en ook prijzen te winnen zoals helikopter vluchten, soundboxen, slipcursussen, 10 hotel overnachtingen aan de kust, etc ..

Genieten en nagenieten kan natuurlijk ook via onze foodtrucks, de Belgian Coast hotels zelf, wandelen of fietsen in de regio of relaxen op het strand of gaan eten in één van de beroemde restaurants van Sergio Herman (Air Republic of Pure C).   

Uniek in zijn soort met food, lifestyle, dynamiek en beleving zoals varen, boottochten met of zonder trip naar de zeehondjes, stand up paddle, waterfiets, kajaks, helicopter vluchten over zee enz. 

De moeite waard voor een familie uitstap, amateur en professioneel uit de watersport en pleziervaart, van jong tot ouder, …

Voor meer informatie www.cadzand-knokke-boat.show

Knokke Boat by Seaquest en Wavekarting: www.knokkeboat.be

Onze partners RYCB, SLAM, THIENPONT SOUND AND VISION, PRINCESS YACHTS BENELUX, BELGIAN COAST HOTELS en wijzelf als organisatie verwelkomen u met heel veel plezier.


Nvdr: De organisatie meldt: “Aan de jachthaven zelf is geen parking, wel in de buurt. Deze is betalend.”